lördag 3 mars 2012

Sjukling

Ja, nog är det influensan Sandra har åkt på, med tanke på att febern kom fort och steg till närmare 42 grader igår innan vi lyckades få i henne en Alvedon. En del kallar ju en vanlig förkylning för influensa, men det här är nog den riktiga varianten iaf. Så nu hoppas vi bara att Göran och jag klarar oss, eller åtminstone blir sjuka en i taget…


Men det blir som det blir och på nåt sätt tar vi ju oss igenom det med. Det hjälper iaf inte att oroa sig i förväg. Sandra fick i sig lite att dricka och lite glass igår, bara det känns kanon. Hon brukar få såna kräkattacker när hon får feber, men det har vi sluppit hittills, tack och lov. Nu har febern gått ner till 39 och Alvedon känns inte nödvändigt längre. Skönt!


Jag hade ju längtat lite efter korttids, ledigt med inga planer, men det kommer fler tillfällen. Jag säger som Mamma Z skrev i en kommentar igår, sjukan kom iaf på rätt helg :)


Ja, det lär inte hända så mycket här dom närmaste dagarna, så vi får väl se hur det går att få ihop några inlägg, men jag lär ju återkomma.

Ha det fint!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Bellan sa...

Ja, jag håller med - "rätt" helg att vara sjuk! Men stackars henne, vilket otroligt hög feber :( Nog är det riktig influensa allt!!
Nu håller jag tummarna för att ni klarar er eller som du skriver, åtminstone blir sjuka en i taget...

Fina bilder du fångat ;)
Massa goa kramar från mig och hoppas Sandra kryar på sig snart ♥
//Bellan

Anonym sa...

Tur i oturen som sagt, att det var denna helgen Sandra blev sjuk.
Krya på er snart och ha det så bra det går...det har ju en tendens att bli lite gnälligt med sjuka barn ;)
Saknakramar <3 //Lena