lördag 10 mars 2012

Tomt


Inom loppet av några få månader har två ungdomar med npf-diagnos gett upp livet. Vad skriver man efter ett sånt besked? Vad är en liten influensa i jämförelse? Jag tänker på båda familjerna idag och hoppas att det aldrig ska behöva gå så långt igen! Våra barn måste få hjälp och stöd i tid! Bloggen känns viktigare än någonsin, vi måste sprida förståelse!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Mia sa...

Det är så hemskt. Jag läser din blogg hela tiden, kommer inte ta upp min då V är så duktig på att läsa och barnen surfar runt nu . Viggo har nu både adhd och AS men han ligger över medel på IQ. Vi får se om det blir nån specialskola framöver.... Kram till dig och familjen och många tankar till familjerna du skriver om. Kram mia

Susanne sa...

Det är så tragiskt att jag inte finner ord.
Kramar från mej!

Mamma Z sa...

ja visst är det fruktansvärd..känner som dig..nu måste vi skrika ännu högre så att det inte kan få gå så här långt..våra älskade barn..de mest älskade på denna jord..

KRAMEN bland alla baciller

Annelie L sa...

Har inget mer en en kram att komma med <3

A sa...

usch ja det är hemskt. sammhället har misslyckats.
Jag hade varit en av de barnen som varit död idag om inte polis och ambulans varit framme i tid. Jag hade tagit en rejeäl överdos av allt jag hade hemma och inte ätit på 5 dagar bara för att det skulle ge mest efekt. Jag kan bara tacka sjukvården för det lpt jag fick och för att jag idag mår okej.
Jag har enligt läkarna atyspisk autism och drag av adhd. Men ja jag är inte nöjd med diagnoserna. Då jag har både vänner och bra skola och bra liv.

Patricia sa...

Men usch va hemskt .. =(
Såg på fejjan att du antydde något om det, det är inte OK.

Men tyvärr är det många som inte får den hjälp de behöver och har rätt till, vi fick ju ingen hjälp förrän det gått så långt att Alex fick panik-ångest .. inte klokt som det är i vårt samhälle .. =(

Lider med de drabbade familjerna .. =(

Kram och krya på dig i vilket fall!

Okki sa...

Finns inga ord...
Så hemskt

Maritha sa...

Det är verkligen inte klokt!!!

Tänker på de som finns kvar med sin sorg.......

Kram Maritha