torsdag 1 mars 2012

Jobba jobba

Det blev en skön ”sista ledighet” igår, med strålande sol och prommis med kameran. Sen fick Sune komma ut en sväng med Göran medan jag torkade golven.


Idag blir det jobb redan kl. 06.00, så det hade ju varit skönt om jag fått sova lite mer än typ max två timmar. Men som tur är kommer det fler nätter att sova godare på så det ska väl gå det med. Varför jag inte har sovit vet jag faktiskt inte. Jag var väl alldeles för utvilad efter tjej-helgen och korttids så jag behövde väl inte nåt mer av den varan, kanske?... ;)


Nåja, jag tackar inte nej till en egen stund med kaffekoppen på morgnarna och nu hinner jag få en timme innan jag måste göra mig klar och väcka Göran. Han får ta morgonen med Sandra idag och det ska nog gå bra när vi vet om det i förväg. Hoppas det iaf, vi har ju inte direkt testat det så mycket än…

Inte så att det inte funkar med Göran, utan mer att Sandra blir orolig över förändringen, och undrar vad jag gör. Men vi hoppas att hon ska vänja sig vid att jag jobbar ibland så att jag kan fortsätta med det.


Göran får ta emot Sandra när hon kommer hem efter skolan också, även fast jag är hemma tidigt idag. För vitsen med att jag jobbar på annat håll är ju att han tar över mer assistanstimmar, annars blir det lite väl mycket jobbande för min del.


Johannes mamma undrar om man kan beställa en sån där tavla jag fick av Mia. Du får gå in på hennes blogg Photo by Maria och fråga om du kan beställa en av henne :)


Jaha, det blev inte mycket skrivet idag. Sandra mår bra och det har inte hänt så mycket. Jag får helt enkelt önska er en skön dag!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att du får en härlig dag på jobbet och att alla rutiner fungerar med Sandra och Göran :)
Kramar!!
Lena

Maritha sa...

Vad kul att du får jobba lite utanför hemma och jag hoppas Sandra klarar förändringen!

Ha en toppen dag>!

Kram Maritha

Annelie L sa...

Du kanske var lite spänd över att börja jobba så tidigt. Så brukar det vara för mig i allafall, jag sover nästan alltid dåligt de nätterna jag har öppningen på morgonen. Konstigt egentligen för jag tycker om att öppna. Men jag är kanske orolig för att försova mig....

Du får lägga dig nån timma när du kommer hem och slumra till lite.
Hoppas det fungerade bra med förändringen på morgonen för Sandra och att hon kommer hem som en solstråle i eftermiddag.
Sen måste jag ju säga, vilka härliga foton du har, som vanligt ;))
Kramen <3