onsdag 29 februari 2012

Mår fin-fint

Nu mår jag bra igen, lagom till ledigheten är slut. Lite trist att vara sjuk när jag vill njuta ledigt, men en himlans tur ändå, när jag prickar in ledigheterna… Hursomhelst är det skönt att må bra igen och gott med kaffe på morronen :)


Idag kommer ju Sandra hem och hon var iaf en solstråle i måndags så jag hoppas att hon fortfarande är pigg och mår bra.

Alltså, hon var ju otrolig när hon skulle iväg här på måndagsmorgonen och jag inte alls var på topp. Sånt kan ju oroa henne om hon är skör och brukar leda till utbrott annars. Jag var ju tvungen att stanna kvar på toa och kräkas efter det att hon var klar, så jag bad henne gå före till sitt schema som vi brukar gå igenom på morgnarna.


Visst blev hon lite orolig av att inte veta vad som hände, men så fort jag kom och vi fortsatte med morgonbestyren så var lugnet tillbaks igen och hon konstaterade bara att mamma inte mådde bra.

Jag hade i vanliga fall väckt Göran så han fick ta över, men tyckte väl att han kunde behöva lite sovmorgon efter helgen, och det gick ju bra. Jag stupade i säng när Sandra hade åkt.


Ja, det har ju inte direkt hänt nåt här sen jag kom hem från den härliga helgen så jag har inte så mycket mer att skriva om som ni förstår. Jag ska väl försöka läsa lite bloggar, tänkte jag… Det har blivit lite dåligt med det på ett tag. Inte för att jag inte är intresserad, men tid och ork har inte räckt till riktigt.

Förresten, idag är det ju skottdagen och imorrn, mina vänner, då är det faktiskt vårmånad! Smaka på den ni :)


Önskar er en kanoners dag!
(Fotona är tagna i helgen, ni som missat det kan scrolla till gårdagens inlägg)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Usch din stackare, men skönt att Sandra ändå tog det så bra och att du nu mår bättre..

Ha nu en härlig sista dag på denna månad..

Kram Mia

Annelie L sa...

Som du skriver, himla tråkigt att behöva vara sjuk när man är ledig, samtidigt som man faktiskt är rätt glad över att vara just ledig, när man är sjuk....
Fina vårbilder du har i bloggen idag, idag skiner solen och värmer helt fantastiskt här nere.
Önskar dig en fin kväll och morgon dag.
Kramar om <3

Maritha sa...

Ja det är väl tur i oturen för dig när du blir sjuk om Sandra slipper vara med då!

Vår.......vår.......vår.......försöker smaka på det och ja solen är vårlik men våra jättehögar med snö säger att det är ett tag kvar här :O))

Ha det gott <3

Kram Maritha

Annika N sa...

Gott att höra att du mår bättre nu. Tur att det inte kom förra helgen.

Många kramar !!! Annika