söndag 12 februari 2012

I städartagen

Göran vill gärna sätta igång direkt när han kommer på nåt och igår kom han på en bra lösning till Sandras rum, men insåg väl nånstans att det inte var läge att börja röja där när hon var hemma…

Så han satte igång att göra slut på överskottsenergin genom att rensa skafferiet istället. Ja, det behövdes ju det med, så det gjorde väl inget.


Sune ville förstås hjälpa till på sitt eget vis…


Dvs plocka ur det vi plockade i…


Till Sandra får vi pyssla när hon är på korttids nån dag framöver när vi inte har annat för oss. Troligtvis börjar vi imorrn. Hon skulle behöva ett skrivbord i sitt rum, och hon har ett i källaren som vi ska försöka få plats med på nåt bra sätt.

Som det är nu har hon bara en liten soffa som sittplats, sen har hon databordet utanför sitt rum. Men nu har hon ju två datorer, eftersom vi har en som hjälpmedel, den vi jobbar med tillsammans och som har såna program som Sandra behöver när vi jobbar.

Hennes gamla dator har hon att spela på när hon behöver vara ifred lite, och det är den som hon skulle behöva ha i sitt rum, så man slipper flytta jobbdatorn, och trassla, när hon vill spela.


Jag tog mig en egen stund på förmiddagen igår. Jag har bestämt mig för att ha en liten egen stund varje dag då jag prioriterar mig själv. Vi får väl se hur jag lyckas, men igår blev det iaf en prommis med kameran. Vissa dagar kommer det att bli svårt att få till några längre stunder, det är jag ju medveten om. Men även små micro-stunder är ju stunder, och bara att vara medveten om det är ju bra :)

Det har blivit lite mycket på sista tiden och resan gjorde mig nog tröttare än jag fattade först, eftersom allt funkade så himla bra. Jag känner ett enormt behov av att bara vara ensam och komma ifatt med mig själv lite. Så jag jobbar på det, helt enkelt :)


Sandra var lite trött och skör även igår, så hon behöver nog också komma ifatt lite, tror jag. Idag blir ännu en lugn dag och imorrn är det vardag igen.

Ha det fint!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

jeannette sa...

Hej vännen
Härliga kort på katten, men katter kan jag få ro dom har så fiffiga saker för sig ;) Och duktiga är dom på att hitta på bus. Här med kommer lite styrke kramar i massor. Hjärte kramar från mig

mariellejohnsson sa...

Vi kan inte heller möblera om när Gabriella är med. Det är till och med svårt att städa när hon är hemma.
Men om jag pratar och förbereder henne på hur det kommer att se ut när hon kommer hem nästa gång så brukar det gå bra. Hon får ju då också chansen att säga sitt och jag kan glömma såna där viktiga saker som att det tille xempel behöver finnas ställe att ställa hennes cdspelare på osv.
Nu kan jag tänka att det är skillnad för er förstås, men just att det är svårt när dom är med är ju lika :-)
Och ni har en sån underbar katt!
Kram!

Maritha sa...

Sune bus i massor ser jag :o))

Vad skönt att du bestämt dig för en "Nina stund" varje dag, det behöver du!

Ha en fin ledighet!

Kram Maritha

Bellan sa...

Haha, den där Sune :) Han är för härlig och du har verkligen fångat en underbar bild på honom när han knycker näsdukar ☺☺☺

Hoppas du får tid till egentid framöver, det behöver du. Och visst tar en sån där resa mer på krafterna än man tror, känner igen det där när man spänt sig och ansträngt sig för nåt speciellt. Man däckar nästan sen.

Kram på dig govännen ♥
//Bellan