torsdag 2 februari 2012

Lite om inget

Det blev en slappardag av sista ledigheten för denna gång. En liten fotorunda hanns med också, tills fingrarana var så stela att jag inte kunde fota mer ;)


När Sandra kom hem var hon jättetrött, men vi sänkte ribban direkt och klarade oss utan utbrott. Kvällen flöt på bra och damen kom i säng som hon skulle. Vi får väl se, men jag tror att hon orkar skolan resten av veckan.

Nu sitter hon och käkar frukost och verkar pigg och glad, fast kanske lite snorig?...

Här har vi iaf inga planer mer än att jag är beredd på jobb om dom ringer efter mig. Ringer dom inte kanske det blir en prommis. Eller inte. Lusten får bestämma och det är rätt skönt.


Jag har ju inte så mycket att komma med för tillfället. Jag har inte riktigt nån ro heller men det kommer väl när allt lugnar ner sig lite.

Några frågor på det?

Äsch, jag har inte så många läsare så det brukar inte hjälpa att be om frågor, men om jag får lite frågor så blir det mer skrivet :)

Annars får ni väl vänta tills jag kommer på nåt att berätta själv istället. Ha det toppen hursomhelst, och ta hand om er lite extra i vinterkylan. Snart är våren här!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Bellan sa...

Vad fint det blev med ny kyl & frys! Och kaffemaskin nästan på köpet, inte helt fel förstår jag!
Kul med ett nytt objektiv till kameran. Då får du fota fina vinterfåglar. Härliga bilder du tagit på det frostiga, sånt gillar jag!
Hoppas Sandra klarar sig från förkylning. Är lite tveksam på Turbo också som hostat liiite och nyst nån gång, kanske är det nåt på g...

Önskar dig en solig och fin dag ♥
Kram från Bellan!

Maritha sa...

Nu håller vi tummar och tår att det inte kommer en förkylning i huset efter värmen på semestern!!!!!

Jag är glad att läsa bloggen VARJE dag :o))

Varm kram i vinterkylan!

Maritha

Amonazon sa...

Jag kikar då in hos dig, kanske inte varje dag men i alla fall några gånger i veckan.
Kruxigt det där när fingrarna fryser så man inte kan plåta (eller WF'a) när man är ute i friska luften.
Jag måste bli flitigare med kameran igen, jag gillar ju det som du vet, men det är trögt och har varit det i flera månader nu.
Hoppas det släpper när våren närmar sig.