tisdag 14 februari 2012

Sovmorgon

Ja, min morronstund försvann i drömmarnas värld imorse :) Sen käka frukost och iväg för att fixa veckohandlingen medan det var lugnt i affärerna. Men nu lite slappa med kaffe, Spotify och datortid.

Fast det här är gårdagens måndagsmys :)

Göran skottar snö och sen kanske vi tar en liten runda med kameran. Om vi har lust :) Så skönt att "bara vara" utan måsten och rutiner.

Igår röjde vi en del i Sandras rum, och möblerade om ganska ordentligt. Vi får väl se vad det blir för reaktion när hon kommer hem imorgon. Det brukar gå bra med sånt om vi bara förvarnar lite och gör det hela lite spännande och positivt.


Hälften av alla hundratals gosedjur åkte ut och en hel del leksaker som hon inte leker med längre, mer än nån gång isf. Sånt som hon har vuxit ifrån behöver ju inte ta en massa plats för att hon får för sig att leka med det ibland.

Hon behövde ett skivbord i sitt rum och det är nu fixat. Bokhylla och hurtsar flyttade på och lite små ändringar här och var. Det enda som står kvar på sin gamla plats är soffan, soffbordet och sängen. Så det är ganska stor förändring när man har lite svårt med förändringar.

Sune kollade igenom det som skulle slängas och plockade väl åt sig nåt gosedjur…


Jag tänkte väl ringa barnavdelningen på sjukhuset i närheten och fråga om dom behöver lite gosedjur innan vi slänger det.

Vi hann med en skön prommis i solen också. Det är så vackert med frosten i solen så jag ville ju passa på, förstås.


Ha en fortsatt fin dag!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Annika N sa...

Ser inte helt fel ut det där goa i glasen :-)Duktiga Sune som hjälper er att städa och röja. Hoppas Sandra gillar möbleringen.

Ha det gott !!! Kram Annika

Tina sa...

Ja förändringar är inte lätta, det käns bekant. Gäller som sagt att få fram det på rätt sätt, inte alltid lätt ! Lycka till när det är dax och hoppas hon ser det på bästa sätt. Er Sune verkar besläktad med vår hund Alfonz ! Han släpar gärna runt gosedjur ! Ha det gott, kram Tina

Photo by Maria sa...

Lyckades Sune roffa åt sig ngt kul??? ;)

Hoppas det funkar bra med Sandra när hon ser vad ni hittat på i hennes rum =)

Ha nu en fin kväll och ta hand om varandra..

Kram Mia

Mamma Z sa...

Lämnar ett litet avtryck att jag varit härinne.. Påminner dig om att öva på Lingonben åxå ;-)

KRAMEN den stora!!

Maritha sa...

Hoppas Sandra tycker om hur fint ni gjort i hennes rum!

Sune hade säkert jätteskoj när ni röjde runt :o))

Vad skönt ni har haft med hemma göra och hemma mys, gott i glasen :o))

Kramen Maritha