onsdag 22 februari 2012

Härligt!

Ja, jag kommer inte på nåt bättre ord för Sandras äventyr än härligt. Det kunde inte ha blivit mer lyckat, faktiskt. Dels för oss föräldrar, att ha nån mer assistent på Sandra känns ju tryggt eftersom vi inte har nån som vi kan ringa om det blir nåt akut. Nu kan ju säkert inte Maria närsomhelst och plötsligt alla gånger heller, men vi har iaf nån att fråga, och det betyder jättemycket för oss.

Sen har vi den andra stora delen i det hela. Sandras egna upplevelse och att hon får ha nåt eget, utanför familjen som hon tycker är spännande och roligt, och som dessutom är väldigt anpassat, till på köpet. Kan det bli bättre, egentligen?

Det hade gått jättebra alltihop och Sandra var på sitt allra bästa humör. Lite mammalängtan ett par gånger, men inget som inte Maria kunde leda bort innan det hann bli jobbigt.

Det går egentligen inte att återberätta ett sånt här äventyr, så här följer lite foton från övernattningen istället.

Jobba i stallet är jättekul, tycker Sandra

Och hästar, det tycker hon om!

Kul, kul :)

Två andra kompisar som leker runt lite

Medan Sandra jobbade med hästarna så passade Göran och jag på att handla innan det var dags att hämta hem damen. Väl hemma blev det som vilken vardag som helst med samma rutiner som vi har varje eftermiddag och kväll. Sandra var nöjd och ganska pigg efter omständigheterna och allt flöt på bra.

Det hade kommit ett paket som jag åkte iväg och hämtade innan jag började med maten. Det var fina Mia med bloggen ”Photo by Maria” som hade skickat lite fint till oss, tack snälla rara!


Jag hade beställt två tavlor av henne, men dom fick jag! Vad glad jag blev :)


Sandra och Sune fick något som dom båda älskar, nämligen varsitt gosedjur. Ja, Sandra tog hand om båda, men Sune får nog tillbaks sitt framöver :)Idag blir det en lugn dag och vi får väl se om det kommer nån trötthet så här i efterhand. Vi såg ju till att det blev ett par lediga dagar för Sandra nu, eftersom risken var ganska stor att hon skulle bli trött. Imorgon ska hon till tandläkaren, men på fredag blir det fritidsdag om hon håller sig frisk.

Göran är fortfarande förkyld och jag kände mig lite småhängig igår, och har väl nåt som ligger på lut. Vi hoppas att det håller sig ”på lut” helt enkelt ;)

Maja frågade om vi inte har några släktingar… Jag vet inte vad jag ska svara, men det har väl funnits fina släktingar. För att hålla en relation levande krävs det lite ansträngning från båda håll, liksom. Och ska man ha kontakt med oss så krävs det nog lite mer, för jag har inte så mycket ork över till att försöka, om man säger så. Du kan läsa det här inlägget om du vill.

Ha det fantastiskt bra, och tack för att ni kikar in hos mig!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Annika N sa...

Det blev ju en liten träning inför framtida vuxenlivet. Härligt att allt funkade bra :-)

Ha en finfin onsdag !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Vad kul att det funkade så bra hos Maria.. Härligt att ha en avlastning till om det skulle behövas..

Sune snor nog åt sig ett av djuren när tillfälle ges, det var ju 4 i 2 =)

Ha nu en fin dag..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad glad jag blir att det gick så härligt bra hos Maria, hon ser ut att ha det just Härligt :o))

Hoppas det håller sig på lut det du kände!

Kram Maritha

Johannes mamma sa...

Åh vilken fin tavla, kan man beställa sådana. En sån skulle vår familj också vilja ha!

Arbetsvännen Lotta sa...

Har inte läst din blogg på evigheter men vad glad jag blir!!! Kram i kvadrat