söndag 3 oktober 2010

Skolan

Jag börjar med att svara på Annelies fråga om vilken chipssort Sandra gillar bäst, och vi vet inte riktigt. Hon mumsar glatt i sig av det som bjuds, liksom :)

Nu tänkte jag visa er lite gamla och nya bilder på Sandra i skolan.

Först lite skapande där Sandra får testa lite olika material och som ni ser så älskar hon att pyssla och greja.Sen har vi lite kök och det älskar hon ju också, som ni vet.Så lite utflykter och ja, hon älskar det med. Hon älskar nog det mesta i livet, tror jag :)Avslutar med några bilder från den senaste utedagen hem till Maria som Sandra gör en gång i månaden och som hon… ja, älskar att göra!Skön söndag allihop!
Kram!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga o glada bilder så här en söndagsmorgon. Hon verkar trivas med livet nu, goa Sandra. KRAM Mona

Annika N sa...

Vilka härliga bilder och man ser verkligen att hon gillar att pyssla. Gladare tjej får man leta efter :-) och man blir glad av att se bilderna med... Härligt !!!

Ha en skön söndag vännen !!! Kram Annika

Bellan sa...

Vad roligt att se dessa bilder på Sandra. Hon verkar händig på lite allt möjligt. Fixar det mesta. Vad duktig hon kommer att bli med tanke på eget boende sen, med rätt vägledning förstås.
Kramisar från Bellan!

Anna A sa...

Hej! Har lite mer frågor. Du berättade i ett tidigare inlägg att Sandra var måtligt utvecklingstörd och jag undrar då hur mycket kan Sandra klara av själv i dags läget?
Och hur mycket tror ni Sandra kan klara av i framtiden?
Vilket sorts boende vill ni att hon ska få och hur mycket stöd kommer hon tror ni att behöva?

Brukar Samdra ha fri tid som inte är schema lagt eller är hela hennes dagar schema lagda?

Photo by Maria sa...

Härliga bilder på en härlig Sandra :-)
Underbart att hon gillar det mesta som skall göras i skolan och hemma med..

Kram Mia

Patricia sa...

Det är så kul att det fotas så mycket hos er och i skolan så man kan följa Sandra, man känner sig delaktig fast man är på avstånd liksom... =)

Härliga bilder!

Kram kram