tisdag 5 oktober 2010

Möta lite här och där

På förmiddagen, igår, fick vi lite ärenden gjorda och inköp köpta och sen hade vi ju inga fler måsten på hela dagen och det var minsann inte så dumt.

Det blev stekt strömming med potatismos till lunch och det är väl för himlans gott! Första potatismoset efter sommarens dagar med färskpotatis för övrigt, mmm gottigott!

Sen slog jag in paket med hjälp av Sune. Eller om det var Sune som slog in och jag hjälpte till eller hur det nu blev med alltihop…


Kul hade vi iaf, och inslaget blev det ju tillslut. Nu har vi paket så damen säkert blir nöjd när vi ska fira henne på söndag om allt går enligt planerna. Och nu har vi handlat klart, så nu kan jag svara på frågan jag fick förut, vad Sandra ska få :)

Pärlor, tuschpennor, DVD - ”Alla vi barn i Bullerbyn” gosedjur, finkläder dagen till ära, jeans och vinterskor. Tror det var det hela…


Hon behöver ju vinterjacka och täckbyxor också, men dom har inte riktigt börjat med det i affärerna än, så det får vi köpa senare.

På eftermiddagen tog vi en liten prommis i blåsten. Ja, väder kan man ju inte råda över så det är ju bara att gilla läget, men blåst är väl det väder jag har svårast att gilla läget med… Nåja, ut kom vi och blåste gjorde det och skönast var det att komma in igen. Sen blev det bastu-mys å kall öl :)

På kvällen tänkte vi mumsa nachos, men det var ingen som orkade äta så mycket mer. Trött var jag också, så jag gick och la mig ganska tidigt. Men nachos hinner vi nog mumsa i oss ikväll istället.

Eller inte… jag ska ju på möte ikväll, kom jag på… Nåja, då får vi väl mumsa imorrn då, eller nån annan gång :) Först har vi iaf möte i skolan på dagen och det är alltid skoj att komma dit och prata en massa om Sandra. Extra kul när det är en korttidsdag så vi kan vara med båda två.

Annars brukar ett par från korttids vara med istället, och det är ju också bra. Men nu har vi möte på korttids imorrn, så vi får ju prata med dom ändå, och Göran hinner vara med där också.

Ikväll är det en träff med en förening som jag inte har varit med på förut, det ska bli skoj det med även om jag oftast tycker det är skönast i tv-soffan när det väl blir kväll.

Det låter säkert urtrist för ”vanligt folk” men man är ganska slut när kvällen kommer och man måste orka nästa dag och nästa och nästa… Så även fast jag älskar att träffa folk och gillar att hitta på saker, så finns inte alltid orken.

Nu önskar jag er en fin dag!
Kram!

4 kommentarer:

Maritha Qvist sa...

Skönt att bara mysa och må gott hemma ibland.

Jag tror att vi alla är trötta när arbetet är slut så föreningsliv orkar man inte. Det såg jag när jag var på facket hur svårt det var att få någon till uppdrag som var på kvällstid.

Ha en skön ledig dag, det ska jag ha!

Kram Maritha

Annika N sa...

Vad bra att helgen var lugn, hoppas ni får mer sådana helger. Har man ingen ork har man ju inte något utbyte av att vara i väg, då är det skönast hemma i soffan och det tycker jag med. Vad många fina presenter Sandra ska få :-)

Ha det så mysigt !!! Kram Annika

Okki sa...

Hoppas ni hade bra möten :)
Här har vi haft en riktigt fin höstdag med solsken!
Kram Okki

Photo by Maria sa...

Vilka bra och fina presenter Sune slog in, eller om det nu var du ;-) Sandra kommer att bli glad :-D

Hoppas du har en fin kväll..

Kram Mia