lördag 16 oktober 2010

Sandras tur?


Igår morse sa Sandra att hon var ”täppt i halsen” och när hon skulle ut till taxin såg hon lite frusen ut men hade ingen feber. Nu är jag inte sån som stirrar mig blind på feber eller inte feber, utan kollar mer på ork, men Sandra kan inte alltid tala om hur hon mår och då får febertermometern vara en liten hjälp.

Trött verkade hon hursomhelst, men klar att åka till skolan och inställd på ridning, så hon fick ju åka iaf. Jag ringde skolan och meddelade så dom kunde ha lite extra koll på henne och ringa om hon inte verkade orka.

Så hon red och var lycklig och sen ringde dom :) Göran åkte och hämtade henne medan jag fixade maten. Hon var rätt okay och mycket nöjd med att pappa hade hämtat. Resten av dagen blev lugn och bra, och lite extra ledigt skadade nog inte ändå. Vi får väl se vad det blir av det hela för på kvällen nös hon en hel del.

Hon är så duktig! Sist hon var förkyld, vilket inte var särskilt länge sen, så lärde hon sig att nysa i ett papper istället för rakt ut, eller ännu hellre, mot nån som satt i närheten… Nu tar hon en pappersnäsduk och nyser i den! Wow! Vi har övat på det, men hon har inte klarat det förut. Det har väl hänt för fort så hon inte hinner tänka och reagera. Men nu kan hon :)

Vi fick planerna om helgen lite, eftersom damen behöver lugn och ro. Meningen var att hon skulle till frissan idag och sen skulle hon och jag till mina föräldrar som imorgon. Men vi skjuter på det, helt enkelt.

Istället ska Sandra få öppna dom paket som kom i veckan, så hon kommer ju att bli helnöjd ändå. Hon vet ju dessutom inget om varken frissan eller morföräldrar. Fast frissan behövs så vi hoppas att det går att få en ny tid ganska snart. Mina föräldrar sköt vi bara fram en vecka.

Igår kollade vi lite på Världens Barn galan och dom hade ett pris som jag bara var tvungen att ringa några gånger på. Att få gå på Nobelmiddagen! Men haja! *drömmer* Dessutom bli sminkad och få en klänning uppsydd! Bara det! Men jag vann ju inte, förstås :) Och tur var väl det, för det var tydligen ett pris för ett par, och Göran hade aldrig i livet följt med, haha! Fast det hade varit skoj, och klänningen lockade nog mest.

Jaja… vad är en bal på slottet…

Ha en fortsatt fin helg!
Kram!

4 kommentarer:

Lenaeff sa...

Godmorgon!
Vad härligt att läsa om Sandras framsteg, även om de inte alltid är så stora.
Man blir glad för hennes skull och för eran skull :-)
Vi får väl hoppas att hon inte blir sjuk nu.
Det låter som en bra dag, hoppas resten av helgen också blir bra.
Kram Lena

Patricia sa...

Det var ju inte länge sen Sandra var förkyld, hoppas ni får bukt på det direkt så det inte blir någon riktig förkylning... Krya på kram till Sandra.

Det var ju synd du inte vann Nobell-middan...hade ju varit en upplevelse... =)
Men jag hade nog inte heller velat gå, hade känt mig väldigt felplacerad och bortkommen...även om det hade varit väldans kul att bli fixad o få en fin klänning... =)

ha en fortsatt skön helg!
Kram patricia

Annika N sa...

Synd att du inte fick gå på bal, det hade du varit värd :-) Hoppas Sandra snart är frisk och kry igen. Blir nog kul att öppna paket för henne.

Ha en finfin helg !!! Kram Annika

Maritha sa...

Jag hade kunnat klä mig till man och följa dig på Nobelmiddan!

Kram Maritha