onsdag 20 oktober 2010

En utmaning å lite annat


Jag hämtade mig en utmaning från Mia med bloggen ”Nattmias liv och funderingar” och den går ut på att svara på följande 5 frågor:

4 TV-program jag ser på:
Dobidoo, Vad blir det för mat, Välkommen hem, Robins

4 saker jag gjort idag:
Bokat hotell till en skoj träff om ett år, Vikt tvätt, Planerat lite schemaändringar, Slappat! :)

4 saker jag längtar efter:
Snorkla i Thailand, Våren, Havet, Mina vänner

4 saker på önskelistan:
Systemkamera, Utlandsresa, MC, Ny husbil

4 saker jag avskyr:
Orättvisa, Falskhet, Skitsnack, Förtryck

Sen gör jag som Mia och delar med mig av utmaningen till dom som har lust att anta den, helt enkelt. Lycka till!

Lite annat då. Sandra har ju trätt lite pärlor och skickat till dom goa vänner som hon fick paket av till sin födelsedag. Jag fick ett sms idag, från Annelie L, där det stod ”Så här fin kommer jag att vara på jobbet idag”


Tack Annelie L för att du hade Sandras halsband på dig på jobbet, det gjorde mig jätteglad! Tack också för att jag får visa bilden i bloggen :) Jag har skrivit ut den till Sandra med, förstås.

Lenaeff undrar om jag är morgonpigg av fri vilja… Nä! ;) Alltså, jag har ju varit tvungen att gå upp i ottan så länge nu att jag har väldigt svårt för att sova längre när jag kan. Tyvärr är jag kvällsmänniska så det går inte ihop sig riktigt med antal timmar man behöver sova alla gånger. Fast jag lär mig, och nu när vi har korttids varje vecka så har jag lättare att sova ut när jag kan.

Pernilla, ang. Ullared då, så är det ju inte omöjligt för oss att göra såna saker, men vi skulle aldrig någonsin få för oss att utsätta Sandra för det. Så med henne är det en ”omöjlig” utflykt, ja :)

Fortsatt skön dag, önskar jag er!
Kram!

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Hejsan,
Du må tro att det var många som uppmärksammade mitt nya halsband idag. Det spred glädje både bland barnen och arbetskompisarna och jag fick massor av positiv uppmärksamhet, och det har behövts idag, så kallt och obehagligt väder som vi har haft.
Kram till både dig och Sandra

Annika N sa...

Vad fin Annelie blev i det fina halsbandet från Sandra :-) Kram ! Annika

Maritha sa...

Så fin Annleie blev i halsbandet och det är kära presenter vi fått från Sandra!

Kram Maritha