måndag 4 oktober 2010

Helgen


Jaha ja… Så har ännu en helg gått, och vilken helg! Alltså, jag blir nästan lite otålig och rastlös, för jag är inte van vid sånt här flyt med det mesta. Visst behövs man jättemycket och så va, men… det flyter, liksom. Sandra mår så bra nu att det inte blir jobbigt, det vi gör. Hon fixar så mycket mer när hon mår bra och hon har varit en solstråle mest hela helgen. Ja, efter den jobbiga perioden vi hade förut så känns det som man är i paradiset nu, eller nåt…

Jaja, det går ju upp och ner, livet. Och Sandras mående med, förstås. Ibland är det rent omänskligt och då får man påminna sig om såna här braiga perioder. För dom jobbiga perioderna kommer, men dom har ett slut varje gång och dom braiga perioderna är mycket starkare och oftare :)

Det jag egentligen skulle skriva var att det här var första helgen utan medicinproceduren. Även om vi hade börjat försöka klara oss utan redan förra helgen så är det här den första helgen med flyt, då det faktiskt visade sig att det funkade. Fantastiskt och såå härligt såå!

En så här lugn helg vet jag inte när vi hade sist, och en lugn helg utan medicin har vi väl aldrig haft, vad jag kan minnas. (Sandra fick medicin för att magen skulle fungera) Hade ju tänkt baka chokladbollar, men det var en sån där grej jag hade att ta till om Sandra behövde det. Och hon funkade så bra att det inte blev nåt bak. Det var lixom synd att störa friden på nåt sätt.


Idag är det ju korttids efter skolan och vi har inga utflykter planerade vilket känns rätt skönt efter några veckor med en del roligheter. Nu kommer ju den här korttidsperioden att gå ändå, för vi har lite möten bokade. Men idag ska vi bara åka och handla, sen blir det nog mest njuta resten av dagen.

Sandra vaknade som en solstråle och hittills har morgonen funkat kanon utan minsta oro och hon sitter just nu och käkar frukost.

Ha en fin måndag!
Kram!

P.S. Jag fick ju en massa härliga frågor igår och dom besvarade jag i ett eget inlägg för er som är intresserade. Bara att scrolla vidare till förra inlägget, alltså :)

5 kommentarer:

Annelie sa...

Är såååååå glá för er skull... vill bara du ska veta det.

Ha en underbar "lill-semester".. // Varma kramar till er alla tre, Annelie <3

Photo by Maria sa...

Härligt när Sandra mår bra och allt funkar :-) Och härligt att läsa att de perioderna kommer oftare numera :-)

Nu tycker jag ni skall ha en härlig ledighet, precis som jag skall ha :-)

Kramar Mia

Maritha Qvist sa...

Jag blir så glad i hjärtat när du skriver hur bra det går just nu.

Hoppas ni får lite mysigt under er ledighet!

Kram Maritha

Patricia sa...

Det är ju bara några dagar sen du behövde en massa styrkekramar...så härligt det sen är när den perioden är över och ni får det lugnt, harmoniskt och smidigt igen...så skönt!

Så glad att det funkar så bra just nu, hoppas det håller i sig länge... =)

Ha nu en skön ledighet, med en massa "bara-vara" tid... =)

Kram Patricia

Mib sa...

Åh vad härligt. Stora grattiskramar för att livet flyter på. Så underbart. Livet går verkligen både ner ohc upp ocn när det är upp måste man verkligen passa på att vara glad och njuta så gööööööör det nu :-)
Jag är jätteglad för eran skull.
Kramis.