måndag 11 oktober 2010

En intensiv helg

Okay, jag ligger lite efter… har lixom inte hunnit läsa bloggar på ett par dar… Och inte blir det bättre nu då, när vi är lediga. Då brukar jag ha ännu mindre tid. Men jag är iaf glad över er som kikar in här :)

Idag är det ju korttids då, och det blir ju bra även om damen är trött efter gårdagens firande. Så pass trött att hon ville lägga sig tidigare! Det händer inte, nämligen… Alltså, Sandra går inte och lägger sig tidigare frivilligt. Fast hon har börjat kunna sova ut ibland nu, och kan ta det lugnt istället för att köra på tills hon blir sjuk. Fantastiskt!

Vi har inga stora planer. Det ska bli rätt okay väder så prommisar står överst på vår ”att-göra-lista” Det räcker väl, tycker jag :)

Göran räddade årets sista rosor innan frosten kom…


Ha en skön måndag!
Kram!

4 kommentarer:

Maritha sa...

Bra att ni tar det lugnt under ledigheten det behövs säkert.

Ha en fin dag vännen!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Ha det nu så himla bra.. Att ta det lugnt är inte fel och ett måste ibland..
Njut!!

Kram Mia

Bellan sa...

Fin bild på Sune och rosorna!

Tänk vad man måste tänka om när man har barn med diagnoser. Man tycker gärna synd om dem att man inte kan bjuda hem en massa vänner vid speciella tillfällen, men så är det ju inte. De fungerar och tänker inte som vi andra - bara att acceptera och gå på deras linje till deras bästa. Men det tog några år innan man lärde sig....

Ha nu en underbar "helg"!
Kram //Bellan

Annika N sa...

Så mysig bild på Sune :-) Ha det nu så gott !!! Kram Annika