torsdag 7 oktober 2010

Mötat lite till

Igår var det läkarbesök och lite fler prover fixade och remiss skickad för ultraljud. Ja sen är jag kollad från topp till tå. Hoppas ju att jag är fullt frisk, så klart, men vill hemskt gärna veta varför jag får såna kräkattacker lite nu och då. Visar proverna och ultraljudet inget, vilket jag inte tror att dom kommer att göra heller, så lutar det åt migrän eller stress.

Han ville att jag skulle komma när jag är sjuk, så dom får känna på magen då… Hahahahaha!!!! Alltså, allvarligt talat. Jag kommer inte ur sängen när det slår till. Jaja, det ordnar sig på nåt sätt. Känns bra att det kollas upp ordentligt, iaf.


Samtalet på korttids gick lika bra som samtalet i skolan. Vi jobbar ju åt samma håll, alla runt Sandra, så det handlar mest om att få ihop trådarna och stämma av överallt. En del framsteg och några förändringar och så. När Sandra utvecklas så måste vi ju hänga med i svängarna och ändra det som behöver ändras, liksom.

Det är sånt himlans flyt med allt just nu att det inte är utan att man undrar hur länge det ska hålla i sig. Inte så att jag går och oroar mig för bakslag ellet nåt, snarare så att jag njuter fullt ut så länge det varar. Jag har varit med så länge nu att jag lixom klarar bergochdalbanans branta backar rätt bra vid det här laget. Jag kan både hantera nerförsbackarna hyfsat bra, och njuta av topparna när dom kommer.


Vi kom hem i tid efter mötet, och hann landa innan Sandra dök upp, glad som en lärka. Allt hade funkat bra de här dagarna när hon inte har varit hemma. Ja, det visste vi ju i stort sett redan, eftersom vi hade pratat med personalen både i skolan och på korttids, men iallafall :)

Sandra bara kvittrar och strålar mest hela tiden. Och busar en del, som hon brukar när hon mår riktigt bra.


Pernilla Be, tack för din kommentar, vad roligt att läsa om era framgångar med datorstöd. Ja Widgit var det nog det hette, det dom har i Sandras skola.

Patricia undrar vad jag har på vår nachos… Ja, eftersom dom flesta är mycket duktigare än jag i köket så har ni säkert nån annan mumsig variant, men jag tar bara sån där tacosås, eller vad det nu heter, som finns med olika styrkor, där vi väljer mild då. Sen blandar jag det med créme fraish. Så riven ost å in i ugnen :) Gott och busenkelt.


Idag är det frissabesök här för min del, några andra planer har vi inte. Snart är det helg igen, värst vad dagarna rusar på. Snart är det vår, hörrni ;)

Ha det toppen!
Kram!

4 kommentarer:

Lotta på SPA sa...

Godmorgon Nina! Jag blir så glad över att allt flyter på just nu och att hela familjen mår bra av det. Hoppas doktorn nu kommer fram till nåt bra också! Värsta kramen till dig och de dina!!!

Annika N sa...

Jättebra att du kollar upp dej. Men kan ju inte vara lätt att få en tid just när man är sjuk.
Vad gott det lät med nachosen och det enkla är oftast godast :-)

Ha en jättefin dag !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Bra att du kollar upp dig och hoppas de hittar ngt som är lätt att göra något åt..

Gott att få hem en glad lärka, igen.. det verkar vara en bra period nu och jag hoppas den håller i sig länge..

Kram Mia

Maritha Qvist sa...

Skönt att det är helg nu såp jag får lite ledigt.
Hoppas du får svar på varför du får din sjuka så du kanske kan göra något åt det.
Så du ska bli ännu snyggare Nina!

Helgkramar Maritha