fredag 15 oktober 2010

På banan igen :)

Japp, nu är jag här igen, pigg å gla´ som en solskensda´! Ja, eller uppe iaf… Återigen så tacksam över att vi är två här hemma. Det skulle faktiskt inte gå annars! Inte när man blir så sjuk att man inte kommer ur sängen. Sandra behöver nån hos sig hela tiden så vi får bara inte bli sjuka! Så är det med det!

Men nu funkar det ju, eftersom vi är två och Göran behöver nog vila upp sig lite efter ett par dagar med full fart. Ja, han har ju passat upp mig med, mellan varven. Och Sandra har fått sitt och allt har gått bra och nu går livet vidare :)

Sandra har varit lite trött efter födelsedagsfirande och korttids, men funkat bra och klarat förändringarna utan större oro. För det är ju inte bara det att Göran får ta över precis allt, utan det innebär en massa förändringar för Sandra. Små saker som för henne är stora. Men det har, som sagt, gått väldigt bra alltihop.

Mer paket kom det till Sandra, från goa Annelie L, tack gullevännen!


Sandra vet inget om några paket än utan hon ska få öppna dom i helgen, i lugn och ro. För det är mer tid på helgerna helt enkelt. Vi får väl se vilken dag som passar bäst, men glad kommer hon att bli, var så säkra! Och jag med… Jag är så himla glad och tacksam över att ni finns, mina fina vänner! Jag hoppas ni förstår vad ni betyder för oss…


Jag har berättat för er att Sandra har ”film” i skolan på tisdagar, och att dom skulle göra en film då hon köper ett par tofflor som hon kan ha i skolan. Det gjorde hon i tisdags och gissa om jag längtar efter att få se den filmen!

Jag vet ju hur en överlycklig Sandra ser ut och det måste bara upplevas, det går inte att beskriva. Jag kan ju se henne framför mig när hon studsar mot skolan med sin skopåse i handen. Dom här tjusiga tofflorna hade hon valt. Ni fattar ju hur mallig hon är :)


Ja, det var allt för denna gång. Idag ska damen rida och jag ska väl ta det lite lugnt för jag är allt lite matt än. Ni får ha det så bra och en skön helg önskar jag er alla som kikar in här.
Kram!
P.S. Ni som har tid får ta och slå på TV4 kl. 10.00 för där ska "Mamma Zoffe" vara med idag :)

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilka härligt goa tofflor hon valde.. Nu kommer hon inte frysa om tassarna :-)

Malou kommer att vara på idag när jag inte skall sova så det missar jag inte :-)

Ha nu en bra dag..

Kram Mia

Lenaeff sa...

Hej Nina!
Vad roligt att få se film. Vilka roliga grejor Sandra får hålla på med. Hoppas att ni får en bra helg och att du hinner pigga på dig ordentligt :-)
Kram Lena

Annelie sa...

Härligt goaste vännen att du är ON igen.. har saknat dig.

Wow, vilka underbart härliga tofflor Sandra valde. Förstår hon var mäktigt mallig, med det fyndet.

Ha nu en riktigt underbar helg ihop med din lika underbara familj.. // Stor & varm kram Annelie

Annika N sa...

Skönt att du är på benen igen. Vad kul det kommer att bli för er att se filmen. Jättefräcka tofflor :-)

Ha en superfin helg !!! Kram Annika

Patricia sa...

Ja det är väl för väl att ni inte blivit däckade båda två samtidigt, det får vi hoppas aldrig händer. Hoppas du är piggare o kryare nu så ni får en bra helg!!

Woow vilka läckra tofflor, superläckra!!!

Ska ta o kolla på det där klipet sen.

Hoppas ni får en bra helg!!
kram Patricia