lördag 30 april 2011

Fixarfredag

Tack till Nattmia och Maritha, som båda tipsade om vart jag kan få tag i ett sånt där filter. Så nu har jag beställt ett close-up +10 :) Det ska bli spännande att testa det sen.



I övrigt blev det en del nytta gjord igår. Mest städning å lite tvätt å byte av sängkläder och sånt. Så en sväng till affären och köpa grönsaker till idag, fota lite här och där, och så hänga ner vinterkläderna i källaren. Ja, sen det vanliga fixet då, förstås. Lite solstol med kaffekoppen hanns allt med också.

Sommar, sommar, sommar...


Göran har haft väldigt ont i knäet ett par dagar nu, så nån prommis var ju inte att tänka på. Men det gjorde just inte så mycket med utebliven prommis, eftersom jag hann en del annat istället som var skönt att få gjort. Återstår några trista telefonsamtal bara, men det tar jag en annan gång. Typ nästa vecka, eller nåt.

Så trista är dom ju egentligen inte, men det är såna där ”sitta i kö-” eller ”personen är på sammanträde-samtal” och det gör att dom är trista och tar en massa mer tid än vad jag har lust att lägga på det, helt enkelt.



Nåja, när Sandra kom hem igår var hon väldigt trött igen, så då var det nog inte så dumt med en ledig dag i torsdags trots allt.

Eftermiddagen och kvällen gick ganska bra ändå, även om damen var skör. Men hon kom i säng utan några större utbrott och somnade faktiskt skapligt också, före 22 t.o.m. tror jag.

Själv var jag rätt trött jag med, efter att ha suttit och lyssnat på radion halva natten till igår, så jag gick och la mig när jag tyckte att det hade varit tyst från Sandras rum tillräckligt länge.



Idag passar vi på att grilla för sen lovar dom kallare väder så då känns det lite osäkert att planera in sånt, tycker vi. Hoppas ni får en skön helg ni som är kvar av mina läsare som stadigt minskar. Känns lite oroväckande… Kom gärna med lite frågor så kanske bloggen blir intressantare att läsa. Jag är ju liksom rädd om er :)

♥ Kram ♥

13 kommentarer:

http://jeannette.rojnert.se/ sa...

Hej vännen
Sänder lite kramar till dig och hoppas du får en underbar helg. Och vilka härliga bilder du lagt upp. kramar från mig

Unknown sa...

Jag tror kanske att folk spenderar mer tid ute i trädgården såna här dagar.
Känns som det om man tittar runt här och där!

Tycker du gör rätt i att vänta med såna samtal. Det är så himla tråkigt, och kan man vänta lite så..tja!!

Så spännande med det där filtret, är själv helt omunnig med närainpå foton ligger mig varmt om hjärtat. Så hoppas det blir bra!

En fråga. Till sommaren, har ni planerat något särskillt, förutom små trippar med bilen?

Ha en skön valborg, med eller utan bål! :)

Kramar om!!

Anonym sa...

Vet du Nina, jag tror att de flesta njuter av tillvaron ute nu, istället för att sitta och läsa bloggar nu när våren är här. Jag har fått nya läsare, men det är fortfarande färre som läser..så det är du nog inte ensam om. Det är nog likadant för de flesta bloggare.

Ja du den där sidan som Nattmia tipsade om med tillbehör till kameror...godis!!

Ska bli kul att se bilder när du fått det. Jag gillade björkarna mot den blå himlen.

Och de där telefonsamtalen är ena riktiga energistuvar, så jag förstår om du drar på dem. Hoppas Göran inte har alltför ont i sitt knä och att ni får en fin Valborg med grillning och en pigg och glad Sandra.

Kramar om dig fina, och din blogg är jättehärlig precis som du//Lena

agneta sa...

Jag gillar också björkarna väldigt mycket, men alla kort är fina! Ha en riktigt mysig grillning och en bra helg i övrigt! Kram Agneta

Unknown sa...

Ojdå! Glömde jag att tala om vart du kunde köpa filtret! :D

Annelie L sa...

Vet du, jag kan verkligen inte tycka att din blogg är tråkig, att det minskar med läsare har nog inte med det att göra. Nej jag tror som de andra, det vackra vädret går före datortid och någonstans måste väl det visa sig....
Bilden på björkarna var verkligen underbar, så somrig och längtansfull på något vis.
Hoppas nu ni får en skön Valborg utan några större utbrott eller tråkigheter.
Jag och käre maken ska fira den i stillhet med god mat och nåt gott att dricka och njuta av det härliga vädret så länge det varar.
Kram till dig och din fina familj.

Photo by Maria sa...

Roligt med ett close-up filter.. Jag har ju ett till min gamla kamera som jag använde flitigt.. Ville ha ett till denna med men svårt att få tag på eftersom jag har 72 mm i diameter på mitt objektiv, och så skall det vara mycket svårare att få till det ju större diameter man har.. Men jag skall söka vidare..

Hoppas ni får en riktigt fin Valborg..

Kram Mia

Jesus Present - Fyrbåkenbloggen sa...

Hej Nina! Vad fint du har härinne på din blogg! Jag blev rädd idag och trodde att du hade slutat med din blogg helt plötsligt, för jag fann dig inte i den prenumerationsruta som jag har på min blogg och som visar när du gjort ett inlägg och så kan jag se dina första rader i det inlägget. Men nu fanns du inte med där och jag blev så rädd att något hänt som gjort att du inte längre bloggade! Men så hade jag din adress längre ner på min blogg och klickade in mig där och blev så glad när jag kom in här och såg att allt är finare än någonsin. Här är så vackert med så fridfulla färger och harmoni. Vilka fantastiska bilder du har att vila ögonen på! Är det du som tar så fina bilder?
Jag har alldeles för lite tid för egen del att umgås och tala med vänner, för arbetet tar nästan all vaken tid. Men jag är glad att jag har kontakt med dig så jag vet att jag lätt når dig både här och på Facebook! Önskar dig och Sandra och Göran en riktigt fin och go Valborgshelg! Sänder en stor kram från Arvika!

Patricia sa...

Va tråkigt med Görans knä .. =(

Hoppas ni har en lugn och skön helg. Nog är det kallare ute allt .. speciellt i kväll .. brrr .. =(

Vad är det för filter, vad har man det till, kanske är något för mig med? .. =)

Kram kram
Patricia

Bellan sa...

Skönt med en sån där dag emellanåt där man får lite gjort. Men det är tråkigt med Görans knä, hoppas det bättrar sig.

Visst har antalet läsare minskat lite, men som Lena skriver har det kommit en och annan ny också. Men jag tror nog också det är det vackra vädret som gör att alla är ute i stället för att läsa bloggar. Men inte vill jag missa mina vänners bloggar för det!

Hoppas grillningen gick bra! Här skiner solen idag också.... och jag sitter inne.... Ha det gott!
Kram!
//Bellan

Annika N sa...

Toppenfina bilder !!! Kul med close up filter det har jag med köpt. Gott att du hann njuta av solen med igår. Hoppas Sandra snart är okej igen..otäckt när de blir sjuka så där och man inte vet vad det är..Massor av kramar till er !!! Annika

Anonym sa...

Hallå!!! Hur är det med er? Hoppas allt är bra, man blir ju lite orolig när du inget skrivit...
Kramar om och hoppas på det bästa//Lena

Ulla sa...

Hallå min vän!

Hoppas ni har haft en skön valborg och att Sandra kunde njuta av ev någon kase.

Önskar dig en skön vecka och ta hand om dig!

Kramar till dig!
Ulla