tisdag 26 april 2011

En massa njuta

Sandra blev glad när hon fick veta att jag skulle köra henne till korttids igår, även om det nog mer oroar än roar med förändringen. Det gick iaf bra och jag pös iväg så fort jag kunde. Jag vet ju att det låser sig om vi är för många så det är bättre att gå därifrån istället.Jag skruvade upp volymen på bilstereon på hemvägen, och sjöng med i gamla godingar från förr, med diverse minnen till. Tur ingen hör en i bilen… Det är bland det bästa jag vet att köra ensam med musiken skrålandes.Dagen tillbringades mest i en solstol. En massa slappa, helt enkelt. Senare tog vi en liten prommis och till tidiga kvällen satte vi oss på altan med varsitt glas vin. Sånt vi inte kan göra när Sandra är hemma, och som skönaste sommarkvällen var det nästan.Lenaeff undrar om vi har några buskar kvar efter Sandras framfart med saxen. Jorå, än så länge finns det mer som hon kan klippa i, haha!Idag hinner vi inte njuta av nån sol, ifall den tänker dyka upp, för idag ska vi ränna i affärer. Trist mathandling blir det ju förstås, men en massa roligheter också.


Må gott, och ha det fint!

♥ Kram ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju tur att det finns lite grönska kvar i trädgården efter Sandras trädgårdsmästarbestyr i helgen ;)
Jamen visst var det en helt underbar kväll igår. Nästan som om det var sommar redan.
Jag ser att du lekt med bilder, visst är det kul?
Hoppas att du hittar en kamera du gillar idag så vi får njuta av din syn på tillvaron också.
Hälsa Sune och må så gott!
Kramar om dig finaste Nina//Lena

Linda aka Javamorsan sa...

Hej Nina!
Helt ny här och läser för första gången :) Det var Annelie ( http://minegen65.blogspot.com/) som tipsade mig om din blogg!

Jag precis som du lever med en dotter som har autism. Min dotter är 8 och vi fick ingen diagnos på henne förrän i höstas och har inte fått igång något som ens liknar hjälp eller stöd än. Men jag är positiv ändå :)

Lustigt när jag läste om att du älskar att åka i bilen med musik skränade. Ensam :) Det bästa jag vet är att ta med mig min Mp3 och lyssna på musik. Vara för mig själv de få stunder jag kan!!

Hoppas du får en fin tisdag Kram Linda!

Bellan sa...

Här var det mycket läsning att ta ikapp. Har ju inte hunnit läst när jag varit borta och bara njutit av tillvaron :)
Tycker ni är så duktiga på att anpassa livet för Sandra så det funkar bättre och bättre. Kul att du delar med dig av vardag som helgdag. Det ser ju ut som att helgen gått förvånansvärt bra, tack vare god planering.

Jag slås väldigt ofta av att Sandra och sonen fungerar så lika i många situationer. Bl a detta med lämning på t ex korttids. Gör det så kort som möjligt, är bästa receptet för båda om jag förstår rätt. Tur man lärt sig med tiden...

Vi är nog lite lika ibland också... hög volym på en bra låt och gärna hög fart på bilen också, men där finns det ju gränser man måste hålla :)

Hoppas ni njuter av dagen trots tråkig mathandling, men jag tror du köper nåt trevligt också, eller hur?!

Kram på dig goa du!
//Bellan

Annelie L sa...

Jag tror jag gillar den sista bilden av trädet bäst, det röda....Undrar om det kommer att bli en bilderblogg här inne framöver, nu när du blivit med ny kamera och allt...Ska bli kul att få se dina nytagna kort i vilket fall som helst. Jag har en Nikon också, men ingen systemkamera , bara en liten, men den räcker gott och väl till den fotograferingen jag ägnar mig åt.
Hoppas nu ni får en lika skön och avkopplande kväll i kväll som ni hade i går. Det är verkligen vardagslyx att sitta ute i sommarvärmen (i april) och ta sig ett glas vin.
Kramar / Annelie

Patricia sa...

Ja tänk vilket underbart väder vi haft i helgen, så skönt att kunna sitta ute på kvällarna o mysa .. sköööönt!

Vet ju vad du varit o handlat och förstår att du har lilla julafton hemma nu .. hi hi.

Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Jag, precis som Patricia, vet ju vad som inhandlats idag.. Ha så himla kul nu och bara smäll av bilder, lättare att lära då :-)

Kram Mia

Annika N sa...

Vad skönt att påskhelgen var lite lugnare än vanligt. Duktigt av dej att inte ha ätit godis under påsken..hade jag nog inte klarat :-)
Härlig kväll med lite mys..

Ha en skön onsdag & Lycka till med...;-)
Kram Annika