lördag 9 april 2011

JomenvisstNu har det vänt! Sandra mådde mycket bättre igår även om hon så klart är trött än. Hela förmiddagen tillbringade hon i sitt rum, minsann! Jag är ju nära ändå med hjälp av babysittern, men lite mer rast än på ett bra tag fick jag allt.


Göran jobbade på förmiddagen, hade en läkartid mitt på dan, kom hem och käkade sen iväg och jobba igen. Medan jag mest rastade med kaffe vid datorn och inte gjorde mer nytta än nödvändigt.
Det gick väl som vi trodde med knäet. Remiss skickades och troligtvis väntar en ny operation nån gång i sommar, beroende på hur lång kö det är. Läkaren hade frågat om han hade ont i fler leder… Eh, alltså, det finns nog inte många ställen på hans kropp som inte är utslitna.


För Sandra och mig blev det en ganska lugn, och lite tråkig dag, men det var rätt skönt också och damen såg allt lite trött ut frampå eftermiddagen, men hon har fått tillbaks glimten i ögonen igen och är mer närvarande. Skönt!


Några av er tipsar om yrseln Sandra har/har haft (?) och skriver om ”Kristallsjukan” Jag hoppas verkligen att det inte är den som har drabbat henne, men jag tror inte det utan det verkar snarare som det var ett virus. Fast det är ju bra att ha det i bakhuvudet om vi märker nåt mer.


Sandra är ju väldigt känslig för uttorkning och blir yr när hon har druckit för lite vatten, det har hänt att hon har svimmat vid ett par tillfällen, men vi har ju aldrig kollat upp det. Vi tycker att extra vatten verkar hjälpa även om vi har lite koll på det där.


Nu kopplar hon nog ihop allting med att hon ramlade ur sängen häromnatten, så hon har blivit lite orolig för att det ska hända igen. Dels vill hon ha en nattlampa tänd, vilket hon så klart får, och vi sätter fast ett litet bord bredvid sängen på nätterna.


Igår klippte hon ut bilder ur kataloger och klippte bl.a. ut en rulle snöre. Hon gav bilden till Göran och sa ”Bind fast sängen, inte samla i golvet mer” Gumman ♥Helgen skulle bjuda på fint väder och Sandra har bestämt att hon och Göran ska kratta löv idag, så det får dom väl roa sig med bäst dom har lust. Jag har ju annat pyssel att pyssla med i vanlig ordning men vi får väl se om jag prioriterar om lite och går ut en sväng jag med. Sandra funkar ju bäst med en vuxen i taget, men en stund brukar gå bra.


Jag önskar er en skön helg, vad ni än tar er för!

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vad skönt att Sandra mår bättre nu.. Och jag hoppas att hon fortsätter må bra..

Tråkigt med Görans knä men bra att han kan få en op till..

Vad det gäller kameran så finns det ju en inbyggd blixt i alla kameror.. Det jag inte gillar med dem är ju att den bara riktas rakt fram mot föremålet man tar på och det ger ofta lite "platta" bilder och skuggor bak.. Annars duger den bra, ungefär som blixten på din kompaktkamera..

Ha nu en fin dag.. Jag skall SOVA!!!

Kram Mia

agneta sa...

Härligt att det börjar bli "som vanligt" hos er! Tråkigt dock att Göran behöver operation, men bättre det än han ska behöva ha ont! Försök du att få lite luft, om det går förstås. Även här är katten med när jag skriver och unghunden sitter nedanför och försöker få "igång" henne. Ha en bra dag! Kram Agneta

Unknown sa...

Så skönt at Sandra mår bättre. Kloka snofsan som klippte ut bilden till Göran. Hon tänkte allt ut det bra där ! Glimten i öget är så skön att se hos våra små älsklingar

Unknown sa...

Åh så skönt att hon är bättre Nina.
Ja man kan få väldigt märkliga symptom om man dricker för lite, så visst kunde det ha varit så.

Hoppas ni får sol idag och kan komma lite ut i friska luften.

Jätte tråkigt med Görans onda leder. Hoppas på det bästa trots allt!

Kramar om!

Annelie L sa...

Hon är allt för go Sandra...
Så skönt att hon börjar bli sig lik och har fått tillbaka glimten i ögonen igen.
Hoppas operationen gör så att det blir något lite bättre i Görans knä. Jag vet hur det känns och det är minsann inget roligt.

ha nu en fin lördag i solen, hoppas du kan komma ut och få dig lite frisk vårluft du också.
Krama Annelie

snorkfröken sa...

Gulligt det där med bilden på snöret:)
Du undrade vad det är för kräksyndrom du har och det kanske kan vara bukmigrän: http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2007/05/04/migranmedicin-botade-valds/index.xml
Isåfall kan du prata med din doktor och få immigran, den är jättebra mot migrän. Ha en skön lördag! Kram.

Maritha sa...

Vad skönt att hon är bättre tösabiten!

Men så jobbigt för Göäran med sån värk och operation är ju inte kul alls men bara det hjälper så!

Hopaps ni får en fin helg!

Kram Maritha

Annelie sa...

En stilla fråga, hur orkar Göran jobba med sitt onda knä..??
För om jag inte missminner mig så är han väl mattläggare..??
Kanske läge att släppa det,, eller..??
Bara en fundering..

Ha en underbar fortsättning på helgen.. // Kramen <3

Patricia sa...

Skönt att Sandra mår bättre o bättre. Och va härlig hon är som klippte ut bilden med snöret .. ha ha.

Elände med Görans knä. Måste han fortsätta jobba? Jag menar, han har ju många år kvar att leva, hur hade han tänkt att det ska se ut om 5-10 år om han inte är mer rädd om sig?

Hoppas ni haft en bra dag trots blåsten .. =)
Kram Patricia

Anonym sa...

Stumpan, så tokigt att hon skulle trilla ur sängen :(
Trist med Görans knä, det låter ju inget vidare...
Ska läsa vidare..
Kram//Lena