fredag 8 april 2011

Vårkänslor

Igår var en rätt okay dag faktiskt. Det verkar som om det börjar vända för Sandras del också, äntligen. Trött är hon ju förstås, men börjar må bättre, märker man. Inte lika mycket prat om att ramla omkull, lite mer närvarande och så.

Vi gick t.o.m. ut en sväng och tänkte att om inte annat så märker vi vad hon orkar om vi gör nåt mer än bara sitter i soffan. Och det gick ju bra, hon blev inte tröttare än dagen innan iaf.

Vårbubblor

Jag ringde ju till vc på förmiddagen, och hon tyckte absolut att vi skulle kolla upp det, men det fanns inga akuttider kvar så jag skulle ringa idag, en halvtimma innan telefontiden är, men eftersom det kändes som en vändning igår kväll så skippar jag det.


Sen grillade vi korv och njöt av solen en stund och det var riktigt skönt trots blåsten. Det känns att våren är här på riktigt nu.

Lite trötter

Och det tyckte Sune med som jagade löv för glatta livet.

Katt med vårfnatt

Jag var ju tvungen att kolla hur långt våren hade hunnit medan vi varit sjuka, och det började knoppas lite härochvar, minsann :)


Men sen blev vi för många föräldrar på samma barn, vilket är stressande för Sandra, så då gick jag in och fixade undan lite småfix. Deklarerade, förberedde för eftermiddagen, gjorde ordning schemat och skrev ut matsedeln för kommande veckor.

När damen kom in var hon förstås trött och orkade bara riva papper och se film i soffan resten av dagen, men hon var ju inte lika borta som dom senaste dagarna, och det kändes skönt!

Göran stannade ute ett tag till, och bytte till sommarhjul på husbilen.Lenaeff, det vore ju toppen om du kunde ta reda på vad det där syndromet heter. Det är ju lättare att få hjälp om man ställer diagnosen själv innan man går till läkaren… ;)

Annelie L undrar om det kan vara öroninflammation som Sandra har, men jag tror inte det… Hon verkar inte ha ont i öronen nåt. Däremot gråter hon och pekar på magen eller bröstkorgen?... Men det är så svårt att veta vad hon menar eftersom det kan stå för helt andra saker än det hon säger. Vi får väl se hur det hela utvecklar sig i helgen, men nu känns det hoppfullt igen. Kanske t.o.m. skola på måndag, men korttids får vi nog skippa en vecka till.

Ha nu en skön fredag, alla fina läsare!

♥ Kram ♥

9 kommentarer:

Maritha sa...

Låter som en fin dag i solen trots blåsten.
Hoppas det inte blir mer yrsel för Sandra så ni snart är helpigga allihop!

Helgkram Maritha

Anonym sa...

Vad skönt att ni börjar bli bättre allihopa!
Åh! vad mysigt att sitta ute och grilla, då är det verkligen vår. Ja det går ju för all del att grilla åter om, men då sitter man kandske inte kvar ute och äter!!!
Jag ska såklart se om jag kan få fatt på det där syndromet..
Kramar om och hoppas att ni är ännu piggare och gladare idag. Och än en gång, tack goaste Nina för presenterna, draken fick följa med till skolan idag! Du är så himla gullig ;)
Lena

Unknown sa...

Vilken mysig vårdag ni alla verkar haft!
Och så skönt att Sandra mår bättre. Håller tumarna för att hon kan åka till skollan på måndag.
Ha en skön fredag.

Kramar om!!

Patricia sa...

Åh va mysigt med såpbubblor och korvgrillning .. =)
Vi vågade inte ut med grillen för vi har inte mycket till lä här hemma, så det får vänta .. =)

Skönt att Sandra mår bättre, det är ju alltid skönt att slippa gå till doktorn .. =)

Ha en skön fredag!!
Kram Patricia

Annelie L sa...

Våren har verkligen kommit hem till er, såpbubblor, grillning, vårtokig katt, knoppar och sommardäck på husbilen...det kan knappast bli mera vår en så.

Skönt att Sandra verkar piggare, är det samma som vi har haft här hemma så tar det sin tid innan man är helt återhämtad, men bara det att se att hon orkar mer och är mer närvarande måste ju kännas jätte skönt.
Hoppas er helg blir lugn och skön med sol och ljumna vindar.
Kramar Annelie

Bellan sa...

Härligt med lite vårsol och bubblor! Det såg riktigt njutbart ut och nyttigt med lite luft. Skönt att det går åt rätt håll för er alla.

Vad duktiga ni är på att läsa av Sandra och det betyder säkert väldigt mycket i vardagen! Men visst tar det tid för oss föräldrar att få balans och veta vad diagnoserna klarar och inte klarar. Är glad att vi kommit så långt som vi gjort och man lär sig mycket av er andra bloggare.

Vårkramar skickas till er!
//Bellan

Ulla sa...

Hallå vännen!


Önskar dig en riktigt skön helg tillsammans med familjen!
Stora kramar!
Ulla

agneta sa...

Härligt att Sandra är piggare nu och orkar vara med lite mer! Önskar er en bra helg med mycket myspys tillsammans och var för sig <3 Kramar <3

Photo by Maria sa...

Så skönt att det börjar vända nu.. Räcker med sjuka för er tycker jag..

Härligt med korvgrillning och att man kan sitta ute och äta utan att frysa ihjäl..

Ha en fin kväll..

Kram Mia