söndag 17 april 2011

Paketleverans

På förmiddagen var det pussel för hela slanten och sen gjorde vi pizza och pizzasallad. Efter maten gick Sandra, jag och Sune ut och blåste såpbubblor. Eller Sandra blåste, Sune jagade och jag fotade…


Sen kom Patricia och Nicke förbi med ett paket till Sandra, en massa kataloger och gissa en som blev glad! Hon ville först veta allt om deras motorcykel, men sen gick hon in och klippte i dom nya katalogerna :)


Tack för titten, Patricia och Nicke, så kul att träffa er även om det blev en snabbis. Nästa gång försöker vi satsa på en fika, tycker jag.


Vi vågade inte sätta oss runt ett fikabord igår, eftersom Sandra har varit sjuk och fortfarande är lite trött och skör. Det tar väldigt mycket energi från henne att träffa folk och om man ska fika också så orkar hon inte. Men Patricia och Nicke vet det där, så jag behövde inte få dåligt samvete över ”ingen fika” och det är så skönt med såna fina vänner!


Jaha, sen var det ju inte så mycket mer kvar av dagen, förutom dom vanliga bestyren och lördagschips. Kvällen funkade bra och Sandra pratade mycket om vårt besök, paket och den blåa motorcykeln.


Idag vill hon pussla igen, så det gör vi väl en stund innan vi går ut och grillar. Så måste jag packa korttidsväskan, för det hann jag inte igår och imorrn är det äntligen korttids igen. Inte för att jag är särskilt slut, men det känns att det är två veckor sen vi var lediga sist.


En skön söndag önskar jag er alla!

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

Patricia sa...

Gomorron!
Ja det var kul att ses igen, nu var det ju faktiskt länge sen sist.
Och det var jättekul att få möjligheten att träffa Sandra och bilda sig en egen uppfattning om er goa tjej.

Ja tänk att motorcykeln var så intressant, det var så kul med alla hennes frågor och funderingar och härliga kommentarer, som monstren på Nickes skinnställ .. =)

Du får väl säga till när katalogerna tar slut, för det finns ju fler .. =)
Jag får ju en massa andra kataloger med från alla klädföretag, så jag ska ta o lägga dem med på hög.. =)

Och lilla Sune stackarn som väl trodde vi kom från mars när vi kom farandes i skinnställ o hjälmar och allt, inte undra på han var fundersam .. hi hi.

Hoppa ni får en bra dag! Här blir det kanske en till hoj-tur idag .. får passa på när det är fint väder .. =)

Kram kram
Patricia

Annika N sa...

Vad kul med en liten träff fast den blev kort :-) blir kanske fler gånger. Då har Sandra lite mer att klippa i..

Ha en lugn och fin söndag !!! Kram Annika

Ulla sa...

Hallå vännen!
Jag är in i stort sett varje dag och kollar hur du har det och vilka goa vänner du har som kommer med saker till Sandra!
Jag längtar till September!!!
Kramar och ha en bra vecka!
Ulla

Anonym sa...

Min dotter ska också på kortis imorgon.
Hon trivs jätte bra där..
Det är bra att det finns./ GK

Maritha sa...

Vad kul att hon kunde snippa förbi med lite kataloger till Sandra och att ni kan träffas även om det gick fort!

Hoppas er söndag varit fin!

Kram Maritha

Annelie L sa...

Det syns att våren kommit hem till er också. Roligt att Sandra var intresserad av motorcykeln, kanske lite MC kataloger eller tidningar skulle vara något?

Skönt med lite ledigt som du skriver, även om det fungerat hyfsat bra under de här två veckorna, men lite ledighet sitter aldrig fel.
Hoppas ni håller er friska och kan njuta av ledigheten.

Kramar till er alla,
Kram Annelie

Anonym sa...

Vad härligt med såpbubblor, kattjakt och fotostunder. Det låter som en alldeles underbar lördag. Skönt att det fungerar med en kortis så där med Sandra iallafall och att hon var intresserad av motorcykeln ;) Smart tjej *ler*
Hoppas att ni fick några bitar på plats och att korttidsväskan hann bli klar. Ha det så gott nu bästa Nina//Kramar till er goaste, Lena.

Bellan sa...

Vilka härliga vårbilder, såpbubblor och motorcykel!
Skönt att det finns de som förstår helt och fullt att man inte alltid kan bjuda på fika.

Kram!
//Bellan