söndag 24 april 2011

Sisådärja

Jaha, är julen slut nu? Den som varar till påska?.. Här har vi iaf lyssnat på julmusik och käkat godis. Man skulle kanske fira Julpåsk?! Så har man det gjort sen, för ett helt år framöver.


Närå, det gick faktiskt över förväntan hela dagen, måste jag säga. Sandra var lugn och go och allt funkade jättebra. På förmiddagen fick hon fylla ägg åt Göran, mig och Sune.Sen gömde och letade vi på direkten, så det inte blev nån jobbig dötid och väntan där. Och självklart lite provsmakning också, fast det var före maten :)


I duschen i fredags kväll sa Sandra plötsligt att hon var ”snickarsugen”… ? Undrar vart hon fick det ifrån? Det är så roligt när hon kommer på egna saker sådär, eftersom hon har svårt för just egna initiativ. Så det blev en liten snickarstund ute igår……medan jag fixade det väldigt lilla och väldigt enkla påskbordet...…som vi käkade ute i det fina vädret.Ja, sen fick Sandra dyka ner i sitt ägg så mycket hon orkade, och halv två hade vi påskat klart :)


Det var helt perfekt för Sandra utan finkläder och massa extra matfix. Det var den lugnaste påsken vi har haft någonsin och alla mådde bra hela dagen. Förresten var det nog den lugnaste högtiden vi har haft öht.


Idag blir det nog en lugn utedag, gissar jag. Det skulle bli ännu bättre väder så vi passar väl på att njuta så mycket det går. Sandra vill klippa buskar så vi får väl se om det finns nåt kvar att klippa för henne. Det är ju trevligt om det är lite av buskarna kvar när hon är färdig ;)


Jag hann inte packa nån korttidsväska igår, så det måste hinnas med idag, för imorgon är det korttids i vanligt måndagsordning. Det är ingen skola förrän på onsdag, men Sandra ska vara på korttids så vi blir lite lediga ändå.


Jag önskar er en skön dag och hoppas ni har det bra!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Mamma Zoffe sa...

Åh det låter som om ni hade det jättehärligt :-) Och denna underbara soool som är så generös emot oss gör ju sitt till!! Tur att påsken kom när den gjorde i år.. Ibland kan det ju vara så kallt och snöa ute..

Stora kramen till er ifrån ett soligt fagersta!!

Roffes blogg sa...

Hallojsan! Sticker in näsan i din blogg och önskar Glad fortsättning på påsken! Kram!

Photo by Maria sa...

Vilken härlig dag ni hade igår..
Sandra ser nöjd ut både med att dela godis och snickra :-)

Hoppas att ni får en skön ledighet nu..

Kram Mia

Anonym sa...

*skrattar gott*
Oj då går hon så hårt åt trädgården när hon får tag i en sax, den lilla trädgårdsmästaren Sandra :)
Blev det nåra kvistar av grönska kvar?
Skönt att Sandra har mått så bra genom hela påskhelgen, ja och ni med såklart!
Söta Sune....så bra att även han fick påskägg.
Kul att hon gillar att snickra och sånt, det är ju ganksa så lätt att fixa till lite snabbt.
Kram på er och ha en skön ledighet nu, hoppas det underbara vädret håller i sig.
Lena