onsdag 20 april 2011

Så ska en semester tas!

Nu är vi tillbaks i vardagen igen efter ett par supersköna lediga dagar med massa nytta och mys på. Vi tog husbilen på en liten minisemester…
  …och ute bjöds det på bästa grillväder.

Gottgottigottgott

Igår knatade vi in till stan där vi skulle träffa assistansbolaget för lite genomgång av timmar. Göran hann in på sjukhuset också och fick sitt knä röntgat.


Sen fick vi en massa godis av Svensk Personlig Assistans, ägg både till oss och Sandra, minsann. Tack snälla!

Mer gottigott...

Efter genomgång av timmar och dom ändringar som kommer att bli för Sandra efter sommaren så åkte vi till en trevlig restaurang och blev bjudna på lunch. Tack igen :) Vi känner oss alltid så uppskattade av vårt assistansbolag. Tänk vilken tur att vi fick veta möjligheten att söka assistans till Sandra! Så mycket lättare allt blev efter det.


Ja, då menar jag ju inte i första hand att vi blev bjudna på lunch och att Tanja och Lotta är så trevliga och roliga, utan allt annat. Att vi faktiskt kan ta hand om, och hjälpa Sandra med allt hon behöver hjälp med hela tiden. För det hade ju varit en omöjlighet utan assistans.


Det finns bara fördelar så ni som känner att det kanske är en möjlighet, tveka inte att söka! HÄR är ett tidigare inlägg som jag har skrivit om det, ifall ni vill läsa.


Efter maten sa vi Hej då och Glad påsk till varandra. Tanja och Lotta hade jobb att sköta och Göran och jag fortsatte med vår lilla semester. Jag behövde lite kläder och fixade det på rekordfart!


Eller vad sägs om max 15 minuter i en klädesaffär så var jag nöjd! Ett par byxor och två blusar rikare och lite pengar fattigare :)Så mycket mer blev det inte. Hem till Sune i husbilen.

Sunebulan på span

Slappa sol och vin resten av dagen.

Är det semester så är det!

Idag blev det ju mathandling innan vi åkte hem och nu är det bara lite slappa kvar innan ledigheten är slut för denna gång. Vi har haft det kanon så nu längtar man mest efter lilla fröken som snart kommer hem, förhoppningsvis inte alltför trött.


Här hemma väntade ju förresten en del rolig post på oss. Tack snälla Maritha för paketet som Sandra ska få öppna när hon kommer hem.Tack Marianne för kortet och tack till Monas Tårtor för vinsten!

En fin kökshandduk och en kul höna

Må så gott!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som ni haft det alldeles fantastiskt bra på er minisemester. Inte så dumt det där med husbil.
Det måste kännas så skönt att ha sådana arbetsgivare som ni har, ni verkar ju verkligen ha kul tillsammans de gånger ni kan träffas och bli uppskattade.
Vilka härftiga skuggor på kortet med vinglasen, man ser ju till och med bubblorna. Härligt!

Kramar om dig vännen, du är efterlängtad här =)
Så hoppas vi att Sandra är pigg och glad nu när hon kommer hem!
Lena

Bellan sa...

Vi träffade också assistansbolaget igår och fick... påskägg.... kan det vara samma ass.bolag kanske ;) Trevliga och snälla är de, så tack för ditt fina tips!

Det var mig en snabb handling av kläder! Du kanske kan hjälpa mig. Jag går in och provar en del men kommer ofta ut utan att ha köpt nåt... blir väl klädlös snart!

Härlig minisemester ser ni ut att ha haft iaf, hoppas ni samlat på er lite krafter att använda framöver när de behövs.

Kramar om dig stort!
//Bellan

Photo by Maria sa...

Vilken härlig minisemester.. En sådan tripp skall vi på om två veckor.. Två nätter i husvagn i Simrishamn.. Skall bli så mysigt :-)

Ha nu en fin torsdag..

Kram Mia