måndag 25 april 2011

Påsktrött

Göran och Sandra gick ut frampå förmiddagen och undertiden packade jag korttidsväskan och värmde lite rester som vi sen åt ute i solen.Efter maten stannade vi ute allihop en stund och njöt av vädret. Sandra fortsatte att klippa buskar……och Sune såg till att det fanns lite kvar att smyga i. Och äta på…Efter en stund började vi bli lite soltrötta så vi gick in och gjorde slut på påskägget.Ja, Sandra iaf, jag har faktiskt inte tagit en endaste godisbit, så innehållet i mitt ägg får väl Sandra käka upp när det blir godisdag nästa gång. Jag tycker nog att det ser godare ut än det är.


Vid tretiden gick musten ur Sandra och då kom helgens första utbrott. Ja, iaf i mina mått mätt… En ”vanlig familj” skulle nog tycka att det har varit lite utbrott nu och då, men såna små är man liksom lite van vid. Över lag har ju hela helgen varit mycket lugnare än vad som är vanligt hos oss.


Men på eftermiddagen igår kom tröttheten ikapp i samband med lite för lite vätska, skulle jag tro. Det blev till att varva ner i soffan med kataloger och sax. Och en hel del vatten. Damen ville ut och blev arg över att dagen höll på att ta slut. Då ville hon ut som idag, och blev arg över fritids och korttids, som hon annars har längtat till hela helgen.


Men ilskan stormade förbi och resten av kvällen blev ganska kravlös, förutom toa- och badrutinerna då, med en trött och skör tjej, men det gick ganska ändå, får man säga.


Så mycket mer blev det inte av gårdagen och idag är det ju korttids, som sagt. Jag ska skjutsa dit Sandra vid tiotiden, eftersom det är röd dag och ingen skolskjuts idag. Det brukar bli lite skört när jag lämnar, för hon är ju inte van vid det, men bara jag skyndar mig därifrån så går det nog bra.


Det skulle bli sommarkänsla idag med, lovades det på tv igår. Vi får väl se vad vi gör åt den saken men ute kommer vi säkert att vara en del iaf. Hade Görans knä varit bättre så hade det blivit långprommis med picknick, det är grejor det! Men igår var det ganska illa med båda knäna så blir det nån prommis får vi nog vara glada över den vanliga rundan, om ens det.


Men vi får det nog mysigt ändå, ska ni se. Ha det toppen!


♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härligt ni haft det ändå¨trots det större utbrottet.. Blir glad när jag läser att det blivit en bättre påskhelg än vad det brukar.. Nästa påsk eller annan helgdag kanske blir ännu bättre..

Ha nu en skön ledighet..

Kram Mia

Annelie L sa...

Så skönt ni har haft det, trots små utbrott här och där och något lite större där i mellan...men ni verkar ha kunnat njuta av vädret och påsken ändå, härligt.

Tyvärr är det nog så att man tycker godiset ser godare ut en vad det är, tyvärr brukar jag inte komma på det fråns efteråt, du är allt bra klok du.

Hoppas korttids lämnandet gick bra och att du och Göran får er en skön vilopaus. Så jobbigt med hans knän, jag lider verkligen med honom. Hoppas operationen snart blir av och att han blir lite bättre av den.
Massor av goa kramar i detta ljuva försommarväder till er alla.
Zikoria rullade precis ihop sig i skuggan på den svala gräsmattan, men hon hann hälsa till Sune innan hon somnade.
Kram

Maritha sa...

Vad skönt att det har varit en lugn Påsk helg för er utan högtidsoro.

Vad duktig du är som står emot godiset :-))
Tråkigt att Görans knä inte pallar långprommisar, det gör inte min gubbes heller, vi kan cykla tillsammans men gå får jag göra ensam.

Hoppas det gick bra till korttids och att ni njuter av ledigheten <3

Kram Maritha

Anonym sa...

Lilla Sandra gumman...hon har ju varit så duktig denna helgen och klarat den så bra utan de vanliga rutinerna så länge.
MEn alltså, har ni några buskar kvar???
Kram och hoppas ni haft en underbar dag vännen/Lena

Annelie sa...

Va härligt att Sandra gillar att vara i trädgården och hålla på.. :o))
Hihi,, tjejen ser sååå nöjd ut med sitt påskägg och du är ju suveränt duktig som låter bli.
Jag har helt och hållet tappat detta med vikten,, äter allt och lite därtill.. :o(

Ha en underbar vecka med massor av sol & värme.. // Stora kramen <3