fredag 16 april 2010

Vanliga dagar är skönast

Det är lite svårare att skriva en intressant blogg på vanliga dagar bara… Det händer ju inte så mycket då, men Sandra mår som bäst iaf och det är ju toppen på alla sätt och vis!

Igår var det ännu en vanlig dag och en ganska lugn och glad Sandra. Handlingen i skolan gick bra trots att det har varit ett uppehåll nu. Hon är inte så vidare värst pigg på att gå någonstans alls när det är snö och is ute, men nu är det ju barmark igen :)

Göran och jag tog en prommis när Sandra var i skolan. Solen sken, fåglarna kvittrade och livet var härligt mest hela dan!

Hur mycket växer ett träd på 50 år?…


Ja, jag vet ju inte precis när det började växa, men här gick iaf tåget för ca 50 år sen. Lite kul att försöka föreställa sig det…

När vi kom hem dukade vi ut lite sill och potatis i vårvädret, och katterna fick oxå följa med.


Sune njuter :) Han är den som gillar utelivet bäst av dom.
När dom var små var det tvärtom, då var han den fegaste. När det var dagg i gräset, t.ex. så satt han på en filt och vägrade gå i det blöta…


Fast just på den här bilden gosar dom hos Sandra båda två, från förra sommaren :)

Sandra var lite skör sen, igår em, eftersom Göran skulle iväg på kvällen och rutinerna rubbades. Men inte värre än att det gick bra iaf. Sen när damen väl var nattad hade jag en lugn kväll i tv-soffan med bara mig själv och katterna. Rätt skönt ibland, faktiskt.

Jag har fått en del kommentarer på pool-huset. Vi har hyrt pool-hus några gånger, och det finns i olika prisklasser, men är ju förstås dyrare än vanlig stuga. Men ett tips för er som är intresserade är ju att åka under lågsäsong, för då är det ganska prisvärt. Sen kan man ju åka två familjer också, om man vill (och har barn som klarar det…) för ofta är pool-husen rätt stora.


Bilden är från en varm sommardag när Sandra var liten och svalkar sig i en "lek-pool"
Ha nu en härlig fredag och skön helg!

5 kommentarer:

Maritha sa...

Vad skönt att du fick en lugn kväll med egentid.

Så mysigt det såg ut med sill och potatis i tträdgården, sommar känsla!

Ha en jättetrevlig helg så får jag läsa MYCKET när jag kommer hem efter helgen!

Kraaaam Maritha

Mia sa...

Vad mysigt att äta ute och att sitta på en filt som Sandra gjorde. Hon verkar vara väldigt djurvänlig din Sandra, iaf katterna. Kram

Anonym sa...

Gott och mysigt ser det ut med sill och potäter utomhus :-)
Ha en härlig helg !!! Kramizar Annika

Unknown sa...

Man får ta vara på de små stunderna, och sill lunch var ju ett mysigt tillfälle.
Härligt nu när vårsolen värmer. :)

Men jag håller med, vardagar är inte så intressanta bloggdagar...ibland!

Ha en skön fredag, kramar om!

Photo by Maria sa...

Ja hur mycket växer det på 50 år.. Björkar är ju relativt snabbväxande, iaf skotten.. Vi tog ju bort björkskott i massor förra året och i år är det lika mycket igen.. Evighetsjobb..

Ha nu en bra fredag och hoppas snön har försvunnit..

Kram Mia