måndag 19 oktober 2009

Vilken härlig helg!

Egentligen hade vi tänkt åka bort med husbilen hela helgen, men planerna ändrades och det blev en lugn hemma-helg istället. Så nu har vi städat, minsann! Såå sköönt! Äntligen ikapp! Ja, inte fönstren då, men dom tar vi väl i vår istället. För jag tänker inte ha öppna fönster nu!

En omgång köttbullar gjorde vi också, så vi har i frysen. Det är ett måste eftersom jag sällan har tid att laga mat till vardags. Sen blev den en hel del njuta med! Prommis, bastu, vin å mys! En toppenhelg med andra ord!

Så har vi, i lugn och ro, pratat igenom hur vi ska göra med katterna. Och hur det än är så sitter det långt inne att göra sig av med dom. Men hittar vi nån som kan ta hand om dom så skulle det iaf vara skönt att veta det och dom skulle få flytta dit om vi kände att det inte går längre. Men att avliva känns långt bort. Måste vi så måste vi, men det vill förstås ingen av oss.

Kort sagt, dom har fått en chans till. Igen. Vi tror, och hoppas, att den senaste tapetrivningen var ett misstag när dom lekte, för det har inte hänt nåt mer. Peppar, peppar! Nu har jag just lekt katt med dom, och krupit runt på golvet… Grannarna måste ha lika kul åt det som vi :)

Idag jobbar Göran och jag har inga större måsten att göra. Dom vanliga förberedelserna bara. Så ska jag köra in kyckling i ugnen. Resten blir bara slappa till Sandra kommer hem.

Igår lyssnade jag av telefonsvararen, vilket jag brukar glömma… Då hade dom ringt från hjälpmedelscentralen, ang. datorn, ni vet, i torsdags för att kolla om tiden vi fått var bra. Vi får väl se om dom ringer idag, eftersom vi ska dit imorrn. Jag tänker iaf inte ringa igen!

Den där bilolyckan ja… Hittade den på svt:s hemsida och det var en norsk ung familj med ett litet barn. Alla förda till sjukhus. (På E20 vid Nykvarn, Södertälje) Vittnen säger att bilen körde fruktansvärt fort. Ja… det kan man ju säga! Trodde det var en ensam person, nån som snott bilen eller var påverkad. Inte kul när barn är inblandade! Kan inte låta bli att bli arg på föraren! Oansvarligt att utsätta hela sin familj på det viset! Fast… det är ju lätt att vara efterklok och vad hjälper det att bli arg?... Hur många har inte kört för fort. Hoppas dom klarar sig och slipper men för livet. Fast med tanke på hur bilen såg ut är det konstigt att någon levde överhuvudtaget!

Jaha, nåt mer har inte hänt här. Katterna har somnat och jag ska nog passa på med förberedelserna här så jag får det gjort i lugn och ro.
Ha en fin dag och var rädd om dig!
Kramen!

7 kommentarer:

adali sa...

hej oj va svårt med katterna! jag är glad för att det inte är jag som måste välja, kan du låta dom gå ute? kram och ha en bra vecka.. adali

Skalmans mamma sa...

Låter som en jätteskön helg! Kan förstå att det är jobbigt med katterna. Håller tummarna att det ska funka bra nu så att ni kan ha dem kvar.
Kram M

Mamma Tanja sa...

Hejsan!
Vad skönt att ni haft det skönt. Hoppas det löser sig med katterna. Har blivit inspirerad av dig och startat en blogg om Jossan:

http://josefinelf.blogspot.com/
Kram Tanaj

Photo by Maria sa...

Ja det är inget lätt val med katterna, det är ju ändå ens familjemedlemmar men samtidigt så måste det ju fungera..

Vilken härlig helg ni ändå har haft.. Att ta det lugnt kan vara guld värt..

Kram
Mia

Jeannette sa...

Hej vännen
Va skönt att ni är i kapp med allt, och att ni fått njuta lite. Jag själv har haft fullt upp med både det ena och andra. Idag har jag varit skrottig i ryggen men det känns bättre nu. Hoppas du får en bra vecka. kramar
Skönt att katterna har lugnat sig lite

Anonym sa...

Vad skönt att ni gett dem en chans till, hoppasd e skärper sig nu!

Härlig helg ni fick det behävde ni både myset och städet. När städet är gjort så käns det ändå skönt fast det är rackarns tråkigt.
Hoppas det går bra med datorn!

Kramizar Maritha Q

Sussi sa...

Halloj, vet du jag tror ni har ohyra i tapeterna så katterna vill bara att ni ska fatta detta, dom måste bort. Tapeterna alltså, upp med nya.
Låter som om du haft en kanon bra helg, hoppas att resten av veckan blir lika bra.
Du jag fastnar inte på kort, konstigt!
Kram
Sussi