måndag 12 oktober 2009

Pustar ut lite

Kommer just hem efter att ha bytt Sandas byxor i stan. Snabbt fram å tebax, eftersom Göran skulle jobba idag, och vi bara hade till på fredag på oss, enligt kvittot. Jaha, så hann jag inte städa idag heller då… Blev ju aldrig klar med det riktigt förra veckan, men imorrn! Japp!

Vad fort den här helgen gick! Men det var en mysig helg och Sandra har mått bra. Idag fick hon ha sin nya jacka och det uppskattades! Tur det var tillräckligt kallt, för hon hade nog inte accepterat nåt annat… Men vinterstövlarna får hon vänta med! Däremot kan hon ju börja använda ridskorna när hon ska rida på fredag.

Göran verkade förkyld igår, hoppas verkligen det var falskt alarm! Ibland är det allergi, och det får det gärna vara den här gången!

Jag ska ta och märka dom nya kläderna när jag fått lite i magen. Det är väl ungefär vad som hinns med idag. Ja, och det vanliga, förstås. Sen behöver korttidsväskan packas innan helgen, men det är kanske bäst att avvakta med det ett par dar, förresten, å se om det är förkylning på G först. Jag kanske inte behöver packa den ju…

Veckan är iaf lugn och det är inte särskilt mycket inplanerat. I stort sett är det bara ett besök från assistansbolaget på onsdag. I övrigt finns det en hel massa tid att hinna pyssla med sånt som gärna skjuts upp annars.

Sune har låtit bli tapeten ett helt dygn nu, peppar, peppar, så länge det nu håller i sig. Sist jag började tro att det problemet var ur världen så blev det ju värre än nånsin. Så det är väl bäst att hålla tyst om den saken… Förut har han rivit tidigt på morgnarna och vi trodde att det var för att matskålen var tom och att dom var lite rastlösa efter att ha sovit hela natten. Men i lördags var han som tokig på tapeten mitt på dagen, trots att det fanns både mat, leksaker och sällskap.


I övrigt verkar dom ha lugnat ner sig betydligt och får bara ett å annat lekryck då och då, vilket ju bara är roligt så länge dom inte river huset… De senaste kvällarna har dom t.o.m. varit riktigt gosiga i tv-soffan! Så var det inte för Sunes tapetmani så var det inga större problem med dom, som det känns just nu iaf. Sandra har också fixat det bra ett tag, och vi behöver bara stänga in dom i kattrummet när hon ska fixa sina rutiner, då hon är extra skör. Men hon gillar sina katter :) Den här röda katten har hon gjort i skolan och den heter Åke den med!


Blommorna låter dom för det mesta bli nu, krafsar lite ibland, men det är inget som är nåt problem. Dom sitter gärna i fönstren och tittar ut, och det får dom så klart göra!

”Hej där uppe”

Sandra har kommit på att man kan byta låt på cd-spelaren. Kul när hon kommer på sånt själv och fixar att använda sina saker. Hoppas den håller bara, cd-spelaren… Det byts låt hela tiden, nämligen :) Så fort en låt börjar, byter hon till nästa, eller tar samma låt igen, från början. Om och om igen.Nä, nu ska jag sätta lite fart här!
Var rädda om er!
Kramen!

3 kommentarer:

Sussi sa...

Full rulle som vanligt.
Skönt att kissarna lugnat ner sig lite, dom blir ju stora dom med snart ska du se.
Städa det kan vi göra en annan dag, min snabeldrake ligger och blänger men det får hon göra har ingen lust idag.
Kankse imorgon eller en annan dag.
Ha det bra och ta hand om varandra.
kram
Sussi

Jeannette sa...

Hej
Du är då på G alltid. Jag var i en djuraffär i går" Zoo giganten" dom hade en katt leksak som ger hjärnstimulans Eller aktivitets ram jag vet inte riktigt vad den heter . Katterna får jobba för att få mat ( godis) och kanske blir trötta så att dom inte gitter riva sönder tapeterna. Värt att kolla in. kramar

Photo by Maria sa...

Ja jag hoppas att det inte är någon förkylning på G hemma hos er.. Patrick klagar med på att han känner att det är på gång men jag hoppas att det inte är så.. Jag har inte tid att bli smittad till helgen då jag skall hitta på en del kul..

Hoppas oxå att era katter håller sig lugna nu..

Kram
Mia