torsdag 15 oktober 2009

Snart är det vinter

Så är man kändis då! Eller, kanske inte riktigt, men iaf. Kolla HÄR och klicka vidare på ”Kund hos oss” och där är vi :)

Idag var Sandra ganska pigg och kom iväg bra till skolan. Göran jobbar, han har väntat på mattor hela veckan och igår kom dom äntligen så nu blir det gjort. Inte kul när kunden får vänta så här, men vad kan man göra? Bara att gilla läget.

Själv ska jag packa korttidsväskan och det tar ju sin tid, men jag har en checklista att gå efter, det underlättar en hel del. (Så hjälper ju katterna gärna till också) Det är mycket att tänka på och över helger är det ännu mer. Jag har iaf slutat stryka alla kläder och det tjänar jag massor med tid på!

Ridväskan med fika ska också förberedas, så Sandra kan packa allt färdigt efter badet senare. Men nu först, dagens andra kopp kaffe å lite bloggande! Fick veta av en vän på fb att man ska vara lite EGO = Egen God Omvårdnad, så det ska jag vara nu en stund!

Varje morgon kommer jag på att det är hög tid att byta ut sommarkläderna i garderoben, och ta fram vinterjackor… Sen glöms det under dagen. Men igår fick jag iaf ner lite somriga jackor och sandaler i källaren. Där hittade jag en del vinterkläder som Sandra hade förra året och som hon antagligen har vuxit ur, men det kan ju vara smart att kolla det innan vi köper nytt…

När vi nu ska hinna prova? Efter skolan finns ju ingen tid för sånt, så det måste vara helg och i helgen är det korttids, så det får vänta till nästa helg… Hoppas inte vintern hinner komma innan dess! Kan ju tyckas enkelt att prova några jackor, täckbyxor och vinterstövlar, men Sandra älskar att prova kläder, så det går inte så snabbt… Hon vill gärna ha dom på sig sen.

Men hörrni, det är ju redan fredag imorrn! Det är inte klokt! Tyckte nyss det var förra fredan ju! Jag ser fram emot en ledig helg nu, kan jag säga. Inte för att jag behöver vara ifrån Sandra eller för att hon har varit jobbig på något sätt, men det har varit nåt mest hela tiden och jag behöver bara vara lite. Inga rutiner och inga tider att passa, det ser jag fram emot! Och hinna bara prata, och vara, med Göran! När vi har korttids en hel helg hinner man känna sig ledig och det är skönt! För även om man har världens bästa jobb, så behöver man vara ledig ibland!

Nu får ni ha en skön torsdag, alla som tittar in här!
Det skulle förresten vara kul å veta vilka ni är, ni som inte skriver kommentarer… Tänk om alla skrev ett litet hej, vad kul det vore..
Jaja, jag gillar er ändå :) Ni får ha det bra hursomhelst!
Och extra stort tack till er gulliga som tar er tid med en liten kommentar!
Kramen!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag läser ju din blogg varje dag men tillhör dom som är dålig på att kommentera. Du beskriver dina dagar och livet med Sandra så bra. Önskar dig en fortsatt skön dag och helg med mycket EGO.
Kram Agneta W

Anonym sa...

EGO, det gillade jag!
HA EN FIN HELG! Kram Mona

Annelie L sa...

Tre saker fastnade jag för i din blogg idag.....EGO naturligtvis, det läste jag på Fb igår och log stort. Sen att du skrev att du har världens bästa jobb, skönt när man kan se det och verkligen känner att man har det. Det tredje var att du slutat stryka kläderna, stort grattis till dig...Det är verkligen en sak man kan välja bort, om det nu inte är så att man älskar att stryka (vilket inte jag gör) och tycker att det är avkopplande...
ha en riktigt skön helg Nina,
Kram Annelie

Mona sa...

NU har jag tittat på ass.bol hemsida och ÅHHHH så fint skrivet. O vilka superfina bilder.
Jag började gråta, för jag vet ju hur ni kämpat. KRAM

Sussi sa...

Full rulle som vanligt, när ska man hinna?
Du får göra som jag lägga på en timme extra per dygn då hinner du.
Kram och hoppas du får en bra fredag.
Sussi

Agneta F sa...

Hej igen! Vi "ses" både här och där, vilket jag tycker är trevligt! Idag har jag varit inne på ass.bol. Amelia och kollat, verkade vara ett bra och intressant ställe att vara anställd av. Och vilken bra presentation ni hade gjort där, toppen! Ha nu en skön helg tillsammans med Göran och mycket EGO! Kramar om er!

Photo by Maria sa...

Härligt med världens bästa jobb.. Det tycker jag att jag med har :-)

Ha nu en goer härlig helg där ni kan bara ta stunden som den kommer.. Njut!!

Kramar
Mia

Anonym sa...

Hej hopp!
Jag är en av dem som 'smygläser' ibland... tja inte alltid skriver kommentarer alltså. Gillar ditt positiva tänk som skiner igenom i det du skriver. Ha det gott!
Kram
Millie

Helena sa...

Hej!

Du ville ju ha ett litet hej... ;-)

Kramar från Helena