torsdag 29 oktober 2009

Bara lite torsdag...

Skööönt! Nu är alla bilder i en extern hårddisk och det blev lite ledigt utrymme i datorn. Det verkar nästan för enkelt för att vara sant… Men glad är jag så länge det funkar, och det verkar det ju göra.

Sandra verkade rätt okay hela förmiddagen igår, och åt ganska bra till lunch. Men sen bara somnade hon. (Och det gör hon inte i första taget). Efter några timmar vaknade hon och fick jordens utbrott och efter ett tag kräktes hon. Så hon är ju sjukare än vad man ser på henne och det var en himla tur att vi bestämde oss för ledigt hela veckan och inget korttids! Visserligen kan det ju vara tröttsjuka efter tisdagens besök, och då brukar det gå över på nåt dygn. Tröttsjukan har ju blivit väldigt mycket lindrigare med åren, och kommer inte alls särskilt ofta längre, tackochlov!

Trots att kräkattackerna inte började förrän på eftermiddagen så slutade det till kvällen. Sandra sov lugnt hela natten, och jag med. Så skönt att få sova ordentligt och vara utvilad när man vaknar! Jag la mig redan före nio igår, eftersom jag var beredd på en jobbig natt. Men det blev inga kräkattacker eller utbrott och jag vaknade 05.30 igen!

Sandra vaknade vid sextiden och flyttade sig bara till soffan där hon ville ligga och se film.


Så pigg är hon ju inte, men jag är glad om kräkattackerna har slutat för dom gör henne så medtagen. Hon har ju inte kräkts sen igår kväll iaf. Kräks gör hon nästan alltid när hon är sjuk, av feber, av trötthet, av snuva... Så det är inte någon magsjuka, för det har hon aldrig haft.

Några julkort blev ju inte gjorda igår och inte lär det bli några idag heller. Inte för att det gör något, det var mest Sandra som sa att vi skulle… Men det får bli när hon piggar på sig sen. Idag hade jag planerat bakning av matbröd, så Göran köpte ingredienser till det igår när han var och handlade. Sandra blev ju sämre när han var iväg, så vi visste inte att det inte skulle bli nåt bak. Isf hade han ju köpt lite mer matbröd istället… Men vi får se, jag kanske kan sno ihop lite bröd själv under dagen.

Imorgon har Sandra ett frissabesök inbokat och jag hoppas hon orkar det, för det behövs. Vi får väl se hur damen mår under dagen idag.

Ja, det lär inte hända så mycket mer här och nu. Katterna leker, Sandra ser på film, Göran sover och jag sitter väl kvar här och roar mig framför datorn så länge det är lugnt.

Ha en bra torsdag!
Kramen!

5 kommentarer:

agneta sa...

Ja, ibland är det skönt att det inte händer så mycket! Hoppas ni får en skaplig dag och att Sandra snart är pigg igen! Kramar om er!/Agneta

Photo by Maria sa...

Skönt att inte kräkattackerna varade så länge igår och att ni båda fick sova gott.. Förstår att det tar på henne, men vet ju själv när man kräks hur trött i kroppen man blir..

Ser gott ut att ligga i soffan och mysa till tv'n..

Hoppas hon mår bättre nu under dagen och att hon kan gå till frissan i morron..

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

Patricia sa...

Va skönt att ni fick sova i natt! Hoppas Sandra kryar på sig nu så hon orkar gå till frissan o bli fin i håret.

Hoppas ni får en bra dag!
kram Patricia

Moonrose/ Vonneli sa...

Hoppas Sandra piggnat till under dagen, vila brukar ju göra susen. Skönt hon sluppit kräkattackerna för det tar ju på krafterna. Nu håller jag tummarna för snabbt tillfrisknande så att hon orkar med frissan i morgon.

Ha en fin fortsättning på kvällen!
Kram Yvonne

Photo by Maria sa...

Hej igen Nina!!

Jag har en utmaning till dig i min blogg idag.. Men anta den endast om du vill..

Ha en goer fortsatt kväll..

Kram
Mia