söndag 17 november 2013

Laddar för ny vecka

Igår behövde jag inte väcka Sandra, så hon tog ett par timmars sovmorgon. Eller iaf nästan 1,5 och det var skönt att hon fick sova tills hon vaknade av sig själv.

Men vi hade lite ”fel morronhumör” för att vara bra för varandra ett tag här ;) Jag höll mig dock undan och hade min mun mest stängd tills det gick över. Göran som oftast har bäst tålamod alla tider på dygnet tog hand om frukosten.

Efter det blev det faktiskt en ganska mysig stund i Sandras soffa med lite fotopärmar. Och sen hade humöret blivit rätt okay hos oss båda.


Dagen blev lugn och jag tror nog att damen behövde det. Hon verkar både piggare och lugnare nu, men så klart att alla nyheter tröttar ut henne mer än vanligt. Men hon längtar till imorgon och säger att det är kul på DV. Bättre än så kan det ju faktiskt inte bli, efter bara en vecka. Känns gott!

Idag tar vi det nog lika lugnt som igår, så krafterna samlas till kommande vecka. Någon korttidsväska behöver jag inte packa, eftersom den aldrig användes förra veckan, och redan är klar.

Jag tackar så mycket för en kommentar som jag valde att inte publicera eftersom den innehöll en mailadress. Är det fler som har erfarenheter av Daglig verksamhet, och vill dela med sig, så blir jag jätteglad. Det går bra att skicka mailadressen i en kommentar här så hör jag av mig. Jag vill veta lite om anpassningar och hur DV fungerar på olika ställen och för olika personer med olika behov/förmågor.

Jag känner mig helt ny i situationen och vet egentligen ingenting om hur det fungerar, så egentligen är allt välkommet. Även bloggar som är skrivna av föräldrar till vuxna är av intresse. Jag skulle vilja ha lite förebilder att ta av på samma sätt som jag önskar att den här bloggen kanske ger nåt till nån som är där vi har varit.


Ha det så bra!

.

1 kommentar:

Tanja sa...

Hej älskade Nina!
Nu är jag tillbaka i bloggvärlden, och hoppas att jag stannar denna gången. Du är ju helt fantastisk som fortsätter!
Vilka framsteg med Sandra!! Grattis till det! Och lycka till med den "nya delen" av ert liv som jag förstår börjar nu!
Kram från
livskvalitetpunktnu.blogg.se