måndag 18 november 2013

Efterlängtad ledighet

Gårdagen var lugn och Sandra börjar kanske landa i allt nytt. Nån större stress ser vi inte och hon verkar mestadels pigg och glad, även om det fortfarande inte behövs så mycket för att det ska bli lite oroligt. Nära till låsningar och utbrott för Sandra, och inte tillräckligt med tålamod för mig…


Göran tog med damen på en biltur efter maten, medan jag passade på att lyssna på lite musik, och bara vara ifred lite. Nu väntar korttids i veckan, men det kändes inte så där ”dagen före helg” igår, som det brukar på söndagar, för vi vet inte om Sandra fixar det eller inte.

Även om det blir som det blir så slappnar vi inte av riktigt när vi är beredda på att avbryta ledigheten närsomhelst. Fast, det går nog bra. Iallafall är chansen mycket större idag än förra måndagen J


Vi har en tom vecka i almanackan, än så länge. Och det är ju skönt på alla sätt och vis. Inte bara för att vi kanske måste avbryta ledigheten, utan även för att vi inte har så mycket ork över för nånting annat än just ledigt. Inte jag åtminstone.

Nästa vecka är det festligheter på G, och det brukar jag alltid se fram emot. Jag hoppas att den här veckan blir lugn och att det räcker för återhämtning så jag hinner börja se fram emot en fest. Just nu har jag nämligen ingen lust med nånting, inte ens roligheter. Vilket så klart beror på att jag är toktrött.


Jag har fått lite mer på fötterna när det gäller alla ”miljoner frågor” som snurrar i mitt huvud. Stort tack till er som har mailat och svarat på olika ställen J Bloggar verkar det inte drälla av precis, men om nån dyker på en blogg som är lite lik den här, helst lite före.. så får ni gärna hojta till.

Ha det finemang!

.

Inga kommentarer: