måndag 27 augusti 2012

Välkommen vardag

Igår var det inte nåt vidare uteväder, så vi roade oss med inne-aktiviteter istället. Sandra har mest längtat till skolan i helgen, och varit lite smågnällig mellan varven, som hon lätt blir när hon inte är helt tillfreds med livet.

Hon ville skrapa potatis på förmiddagen igår, och det fick hon väldigt gärna göra, för det är jag mest glad om jag slipper. Sen ville hon fortsätta i köket, så hon fick steka kasslern med.

 
Så blev det en hel del Play-doh, förstås, perfekt att pyssla med en regnig dag. Och en biltur hanns också med och sen var dagen slut.

Och nu är det äntligen skoldag igen, att det ska behöva vara helg när det just har varit lov.. ;) Ja, sen är det ju korttids också och Göran åker iväg med husbilen på egen hand några dagar och jag får njuta av en massa egentid. Den enda möjligheten för oss att åka på lite längre utflykter än ca 20 mil bort, är ju att vi är långlediga eller att vi åker var och en för sig.

Dessutom finns det ju annat än gemensamma intressen att vårda, så jag passar på att träffa en goo-vän som bor vid havet. Inte alls särskilt långt bort, egentligen, men det är svårt att få till träff ändå, på tider då vi båda kan utan andra måsten.

 
Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

jeannette sa...

Vad härligt med egentid ;) Det är knappt man tar det fast barnen är utflugna ?? Alla måsten.
Nu har jag börjat jobba med den pojken jag berättade om . Och det är intressant och lite oro. Men jag kommer väl in i det . Ha en underbar tid nu på din ledighet. // jeannette

Okki sa...

Ha det riktigt skönt o tanka lite energi.

Kram Okki

Maritha sa...

Hoppas du haft det mysigt med din goa vän <3

Kram Maritha