torsdag 23 augusti 2012

Skolstart

Det var mest en lång ”vänta på Sandra-dag” igår. Jag undrade hur hon hade det och om hon skulle orka, och hur trött hon skulle vara när hon kom hem, och om hon skulle behöva ledigt som idag.

Men vi hann iaf få lite ärenden gjorda och en prommis promenerad. Eller hann, förresten… Så klart vi hann! Vi hade ju hela dagen på oss. Men det blev just inte så mycket annat gjort, än det vanliga som måste göras varje dag. Vi väntade ju mest hela dagen ;) Och längtade.

 
Strax efter halv fyra kom taxin rullande och ut hoppade världens solstråle! Alltså, inte för att vi pessimistiskt hade tagit ut nåt i förskott, men vi var väldigt beredda på en väldigt trött tjej efter både korttids, skola-längtan och skolstart. Och hon var inte ens lite trött! Härligt :)

Tyvärr glömdes kontaktboken kvar i skolan, och när jag ringde för att höra om det var nåt särskilt vi behövde veta, så hade dom hunnit gå hem. Men, eftersom Sandra strålade och var hur nöjd som helst, så kändes det inte som nån större katastrof. Jag var bara lite nyfiken på hur dagarna hade varit, men får ju läsa ikapp idag istället.

Sandra kvittrade och bubblade mest hela kvällen och alla rutiner gick hur bra som helst. Hon talade noga om att det minsann är skola idag igen, och ville titta på schemat vem som ska möta henne. Man blir så glad i mammahjärtat när hon är så lycklig och nöjd.

 
Jag är innerligt tacksam över att hon har det så bra, med människor runt sig som förstår henne. Och jag hoppas att det får fortsätta så för henne, alltid. Det är inte alla förunnat, men borde vara en självklarhet.

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Maritha sa...

Det är så fint att läsa........hon har det bra och hon har föräldrar som ser till att det blir det också, hon har en bra grundförutsättning, du och Göran :o))

Ha en fin dag vännen <3

Kram Maritha

Birgitta sa...

Låter så gott! Hoppas det får fortsätta så, men alla barn och vuxna hamnar ju ibland i trötthetsdiket, men bara det finns hjälp att ta sig upp så blir det ju snart bra igen. Hoppas ni får trevlig läsning kontaktboken i kväll!
Kram Birgitta

Bellan sa...

Så härligt att det gått så bra för Sandra första skoldagen! Gläds verkligen med er ♥ Kram ♥

//Bellan