fredag 3 augusti 2012

Ett långt, för kort, sommarlov

Jag börjar med att tacka ”Anonym” för ditt fina gäst-inlägg. Tack också till alla besökare och alla som hjälpte mig att sprida inlägget. Under fliken ”Gäster” här ovan lägger jag ut länkarna till dom gästbloggare jag har haft, och kommer ha framöver.


Det slog oss igår att det bara är lite drygt ett par veckor kvar på sommarlovet nu och att vi troligtvis inte kommer hinna med dom få saker vi hade tänkt göra med Sandra. Helt otroligt! Men samtidigt skönt att det funkar rätt bra, trots lov. Förut har vi ju längtat efter skolstarten redan på skolavslutningen, liksom…

Det är lite saker som vi gärna skulle vilja att Sandra hann med på lovet. Bl.a. ett besök på zoo, en tur till Maria så Sandra får rida, och en övernattning hos Maria, som ju är assistent åt Sandra även hon.


Prio 1 får bli en övernattningen och det är nu bokat till slutet av nästa vecka. Vi hoppas på det bästa och det hänger väl på Sandras ork och mående.

Det låter väl inte som så mycket annars, att hinna rida, gå på zoo och sova hos Maria, utspritt på drygt två veckor? Men för Sandra är det mycket och vi får nog vara glada om hon orkar med övernattningen efter läkarbesök och frissatid som är tidigare i veckan. Man kan inte köra på och glömma vilodagarna, då blir det inget bra alls.


Idag kommer damen iaf hem, efter hela fem dagar på korttids. Det ska bli intressant att se hur hon mår. Jag antar att hon är trött efter att inte ha varit hemma på ganska länge, men nu är det ju helg och ledig vecka så det ska väl gå bra.

Göran och jag har mest slappat och mått bra på den här långa ledigheten. Njutit av att inte ha några tider eller någon planering, och blivit riktigt slöa. Tagit en kall öl i en solstol, grillat, surfat runt på nätet, slötittat på tv, käkat kräftor, lyssnat på Spotify, druckit vin... Ja, vi har ju inte förtagit oss, precis, och skönt har det varit!


Lite rastlös blev jag allt på slutet, men Göran har väl inte mått helt okay, så han behövde en vilovecka mer än mig. Troligtvis är det trötthet efter förra veckan som var intensiv och jobbig eftersom jag var sjuk och han fick ta allt själv. Bara Sandra kräver ju engagemang mest hela tiden, och sen är det ju annat som måste hinnas, så en vecka utan avlastning tar på krafterna.

Njut av idag!

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: