onsdag 29 augusti 2012

En skön ledighet

Jag behöver en höstjacka så jag åkte in till stan igår. På HM:s fanns en snygg, som hade passat både i modell och färg, men HM är ju HM, liksom. Grattis alla vuxna som har kroppar som 10-åringar. Eller inte… Nåja, jag letar vidare ;)

Jag hittade iaf lite lakan och en kökshandduk med matchande grytlappar, och får anledning att åka och shoppa en jacka vid ett senare tillfälle. Bra va?!!

 
Sen passade jag på att ringa en mycket god vän som det var evigheter sen jag pratade med. Vi kom fram till att det var ännu längre sen vi sågs, så vi måste försöka hitta tid för det framöver! Det är bara det att jag har lättast när dom jobbar, och det är så pass långt att åka att jag måste sova kvar. Men det får lösa sig, för det är verkligen dags!

Resten av gårdagen blev det mest slappa och lyssna på Spotify av, och det var minsann inte så dumt. Jag lagade inte ens mat åt mig, utan värmde färdig risgrynsgröt i micron. Slappt va?!!

 
Idag kommer Sandra hem, men inte förens vid halvfyratiden, så jag hinner slappa ett tag först. Förresten ska jag dammsuga också :)

Må så gott!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Ja det var väl behövliga saker du köpte eftersom du köpte :o))

Så skönt med egentid och slappa och göra vad du vill och inte passa tider och......ja allt du inte kan bara sådär annars :o))

Hoppas Sandra var pigg när hon kom <3

Kram Maritha

mariellejohnsson sa...

Åh nu försvann det jag skrev här nyss :-(
Vilka fina inlägg du har skrivit!
Och härligt att du ser att det finns hopp! Och denna underbara utveckling.
Sen nån gång i framtiden hoppas jag att jag har ork att åka så där långt och hälsa på både dig och hon den där långhåriga som är med på bilderna ;-)
Kramar!