fredag 17 augusti 2012

I sommarens soliga dagar

Det var en härlig sommardag vi fick igår, även om Sandra var lite skör mellan varven. Först satte hon in sina foton i sin pärm och var mycket nöjd. Efter det tjatade hon mest efter att få visa pärmen för pappa, som ju inte var hemma.


Men lite fika på filten blev det iaf, och små leenden tittade fram där då och då. Skönt var det hursomhelst och första gången på hela sommaren som vi fikade på en filt! Vart har sommaren försvunnit, kan man undra? Ja, det måste ju vara både väder, ledigt och humör på samma dag om det ska funka, så det blir inte så många dagar att hinna på, men igår hann vi :)


Och så skrapa potatis, förstås.


Sen lite bad i poolen och när Göran kom fixade vi grillat.


Bättre kan ju inte en sommardag bli :) Till kvällen blev det lite mys och kvällsgott i tv-soffan istället för middag eftersom vi grillade ganska sent.

Jag ringde till skolan också, för jag måste veta schemat inför skolstarten. Eller, Sandra måste veta, snarare. Hon ska ju till korttids på måndag och är där ända till skolan börjar på onsdag, så hon måste veta sitt schema den här veckan.

Men nu hade dom inte hunnit få det klart, tyvärr… Så idag ringer dom så vi får reda på vem som möter på onsdag när Sandra kommer dit, så får dom reda ut resten när Sandra väl är där. Det fixar hon om det bara är klart och ordning när hon kommer dit på onsdag.

Idag var det meningen att en go vän skulle kika förbi på lite lunch här, men hon fick förhinder så vi sköt fram det lite. Vi har lättare båda två att hitta dagar att ses på när skolorna och vardagen är igång, så vi ses säkert om inte alltför många veckor.


Jag gissar att det blir lite städning av dagen istället då. Inte lika roligt, men nödvändigt. Ni får ha en skön fredag och trevlig helg!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh varje gång jag läser här så tänker jag att Attans att jag inte läser här oftare, helst varje dag! Du skriver så himla mycket bra.

Jag förstår att du är nervig inför hennes vuxenliv liksom. Det var jag också. Tårarna som inte kunde låta bli att finnas där, även om man faktiskt längtat ibland under årens lopp.

Nu är jag lite rädd att ha skrämt upp dig eftersom saker krånglat rätt rejält ibland. Men det är ju väldigt olika hur det är med det. Och just nu, peppar-peppar, funkar saker och ting rätt bra. Och Gabriella är för det mesta glad.
Det är en underbar känsla som jag får passa på att njuta av!

Det där med att det skulle vara en person man ringde till som kunde vara lite spindeln i nätet vore så himla bra. Det är ett helsike att bli bollad hit och dit och så ska man dessutom mitt i allt veta ordentligt vad det är man vill! Och det är inte så lätt när man inte vet hur rättigheterna ser ut liksom. En jäkla djungel är det!

Jag tycker så oavsett att mitt jobb är inblandat i det där.... men jag skulle gäärna vilja förvandla mitt jobb så det blev bättre när det gäller det där. Lite krigande har jag ställt till med även där.... haha.... när jag är för uppåtskruvad, då vill jag förändra hela världen!

Massa massa kramar!

Photo by Maria sa...

Härligt med fika i solen på en filt =) Det har det blivit för lite av denna sommaren.. Men vi har ju fler somrar att se fram emot =)

ang mina nya stövlar.. Det är ju det som är så bra med dem att det är snörning hela vägen, då kan man öppna upp eller spänna så mycket man behöver och det spelar ingen som helst roll hur stora eller små vader man har ;)

Kram Mia

Patricia sa...

Vilken härlig dag ni fick till .. va skönt. Och fika i solen är ju aldrig fel .. mysigt! .. =)

Ha en skön helg!!
Kram Patricia

Maritha sa...

Vad bra att ni hann med en fika på filten och jag hoppas det blir en fin höst nu när sommaren gått så fort med alldeles för lite soliga dagar :o))

Önskar en fin helg <3

Kram Maritha