lördag 4 augusti 2012

Framtidsdrömmar

Igår kom ju Sandra hem, efter fem dagar på korttids. Spännande att se hur trött hon var… Inte ett dugg! Trött alltså. Snarare pigg :) Det var en sprudlande glad solstråle som kom hem och berättade att hon hade haft det bra, men längtat hem lite.


Man är så himla tacksam över att allt runt Sandra funkar så bra och att hon har människor runt sig som ser till att hon får må bra! Och jag hoppas att det får fortsätta så, även när skola, fritids, korttids och vi byts ut mot boende, daglig verksamhet och fler/andra assistenter.

Det är vår viktigaste uppgift, att se till att Sandras framtid är tryggad. Så det snurrar lite alternativ och funderingar i huvudet. Ska det finnas nåt bra till Sandra när det är dags så vill det till att vi börjar jobba med den biten nu. En av funderingarna är att försöka gå ihop med några andra intresserade och starta ett kooperativ.

HÄR kan ni läsa om ett sånt alternativ som blev väldigt bra och vi vill ju att det ska bli så bra det bara går för Sandra. Vi får väl se hur tankarna utvecklar sig framöver.


Hela eftermiddagen och kvällen igår funkade hur bra som helst och Sandra var på sitt allra bästa humör. Hon ville gärna veta när skolan ska börja, men det är lite för tidigt att sätta upp det på schemat än, så vi avvaktar ett tag till. Så länge hon nöjer sig med svaret att det är långt dit.

Idag får vädret bestämma vad det blir, men regnar det inte så blir det lite uteaktiviteter, och än så länge ser det lovande ut. Skulle det slå om och bli regn så får Sandra hjälpa mig att göra pizza och pizzasallad istället, så dagen kommer nog att gå hursomhelst.


Jag önskar er en fin helg!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

anonym sa...

Vad härligt att allt funkar så bra:) Vilka klippor de är på kortids.

Susanne sa...

Så roligt att Sandra var glad och pigg när hon kom hem.
Tanken på ett kooperativ är inte helt fel, föstår att det måste finnas en hel del oro för er hur det ska bli för Sandra i framtiden.
Ha nu en fortsatt skön helg!

Kramiz Susanne

Anonym sa...

Vilken bra artikel om kooperativ du har hittat! Toppen!

Maritha sa...

Låter som en toppen ide´ med kooperativ så man har lite större möjlighet att påverka!

Kram Maritha