söndag 5 augusti 2012

Sprudlande

Igår blev det en rejäl sovmorgon för Sandras del. När klockan hade passerat halv tio (!) så väckte jag henne.

För några år sen så blev hon ju sjuk av tröttheten, och sov inte ikapp sig förrän det liksom var försent – att hon blev sjuk. På den tiden ställde en sovmorgon till det mer också, så vi hade bäst i att försöka hålla ganska hårt på hennes sovtider, vardag som helg. Ja, förutom när hon blev sjuk av tröttheten då, för då sov hon ju förstås mest hela tiden.

Det är en sån skillnad nu när hon kan vara pigg och glad hela dagen, och sen sova ikapp sig och fortsätta vara pigg och glad nästa dag igen. Ja, det är väl inte alltid det funkar på det viset, men vi märker iaf en stor förbättring mot förr och det är fantastiskt!


Nu hoppas jag att hon tänker somna om, för hon har varit vaken massa inatt, men det låter som om det snart är läge att gå upp till henne innan hon blir otålig. Sov till halv tio igår och till fem idag… Det blir nog en trött dag, gissar jag.

Men gårdagen blev bra. Sandra var go och glad hela dagen och pizzan, den fick jag göra själv. Damen ville hellre bada, och det gäller ju att passa på.


Efter maten blev det lite pyssel och ”trä halsband” innan det var dags för bad och kvällsrutiner. Ja, och chipsmys i soffan med pappa, förstås. En mycket viktig lördagstradition!

Så mycket mer hanns inte med igår och idag blir det nog mer bad om väder och ork tillåter. Ni får ha en fin dag, ni som kikar in här!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Ha en fin dag ni också! Kram Birgitta

Anonym sa...

Tänk vad bad är helt underbart! Man kan säga att det kan göra underverk!
Våran Gabriella älskar ju också att bada. Så synd bara att det inte funkar på badhus, så badandet är liksom förpassat till sommaren.
Kramar!

Maritha sa...

Så härligt att hon kan bada och ha det skönt gumman din :o))

Kram Maritha