tisdag 12 april 2011

Trött och ännu tröttare

Det var en trött och skör tjej som kom iväg med taxin igår. Men jag undrar om inte mamma Nina var tröttare… Jag hade totalt glömt bort att ringa till taxi för att meddela att Sandra var frisk och skulle till skolan. Som tur är så har vi ju världens bästa chaufför ett tag till (hon slutar i sommar) som nog har lärt sig både Sandra och den vimsiga mamman vid det här laget. Så hon tog vägen förbi oss igår morse, för att se om vi var där, tack för det! :)


När Sandra kom hem var hon förstås ännu tröttare, vilket var ganska väntat. Så det får allt bli en ledig dag för henne idag, så hoppas vi att hon orkar imorrn igen. Då är det en utflykt som hon tycker så mycket om, och det känns viktigare än nåt annat den här veckan.


För övrigt längtar jag lite efter ledigt nu, faktiskt. Men jag är iaf inte slut, så behovet är inte akut på nåt sätt. Det ska bara bli väldigt skönt nästa vecka när vi är lite lediga igen!


Vi tog oss en prommis när Sandra hade kommit iväg igår, och det var ju skönt på alla sätt och vis. Det var närmare två veckor sen vi kom ut senast och då fanns det inte mycket vårtecken längs vägarna, men nu så :)På eftermiddagen gick vi ut en stund till. Sune jagade flugor medan Göran putsade på bilen.
Själv slumrade jag i en solstol en stund innan jag var tvungen att förbereda inne till Sandra skulle komma hem.


peaz frågar lite om påsken. Hur Sandra klarar den och om hon ska gå i skolan som vanligt under lovet.Usch ja… Vi har förträngt påsken! Nåja, vi är iaf inte där riktigt i tankarna än. Men Sandra ska gå på fritids, och korttids, under veckan i den mån hon orkar.


Ja, det stämmer att påsken är jobbig, som alla andra högtider, och vi gör vad vi kan för att tona ner alltihop. Det är väl därför vi inte är där i tankarna, gissar jag. Vi försöker leva som vanligt, liksom. Men helt kommer man ju inte ifrån det. Sandra lär snart märka att det närmar sig, och det är klart att hon får påskägg.


Vi försöker alltid hitta små egna traditioner, som inte ska bli för stora för Sandra, vilket ju bara stressar henne. Så på påskafton brukar vi äta påskmat och gömma påskägg. Och försöka ta det hela med så mycket ro det går.


Ha en fin dag! Här blir det nog pusslande, gissar jag, det verkar vara en sån period nu. Göran åker och handlar undertiden.

♥ Kram ♥

8 kommentarer:

agneta f sa...

Hoppas ni får en bra pusseldag idag och att Sandra snart blir piggare igen! Kram Agneta

Patricia sa...

Hi hi .. ja det är ju för väl att er chaufför är synsk .. =)

Men tråkigt att Sandra inte hunnit piggna på sig mer så att hon skulle orka bättre, hoppas det räcker med en dags vila så hon kan föja med på utflykten i morron.

Ja nog har det hänt saker i naturen de senaste 2 veckorna, så jag antar att det var en del skillnad på er promenad.

Ha en bra dag!!
Kram Patricia

Mia sa...

Visst är det härligt med vår-väder:-)
Viggo blir också stressad av påsk och jul. Mest för att det vankas presenter/godis. Han kan verkligen tjata månader i förväg. Men det är bara att ta det med ro. Ska bli skönt med lite ledigt i alla fall.
Kramar Mia

Anonym sa...

Men den taxichauffören! Det måste vara världens bästa :)
Hoppas att Sandra piggar på sig lite och att hon orkar som vanligt snart igen.
Ja, nu är det verkligen vår. Igår var det ju helt underbart väder och solen värmde gott.
Kram på er mitt i pusslandet, önskar er en fin dag//Lena

Maritha sa...

Visst blir vi glad när vi ser tecknen på att våren är här och sommaren nalkas.

Hoppas Sandra blir piggare när hon får pyssla lite med dig idag!

Kram Maritha

Unknown sa...

Åh så vårlikt du har fått det här inne Nina, jättefint.

Men vilken chaufför, stor kram till henne.
Hon verkar veta att man blir lite snurrig som mamma ibland. :)

Sen hoppas jag att sandra är lite mer pigg idag. Så att ni kan mysa och pyssla lite under dagen.

kramar om!

Bellan sa...

Wow, plus i kanten för eran taxichaufför!

Skönt att ni kunde promenera och koppla av när Sandra var i skolan. Här hade vi ett otroligt vackert väder, säkert ni också.
Så får vi hoppas hon är på banan lite bättre i morgon.

Kram govännen!
//Bellan

Annika N sa...

Vilka härliga och fina vårbilder du bjuder på !!!

Kram Annika