onsdag 16 december 2009

Vitt å fint överallt

Igår klarade Göran av den stora julhandlingen. Jag slapp undan med min rygg, fast jag hade ju gärna hjälpt honom, förstås. Men det gick bra ändå. Han åkte tidigt så det var lugnt i affären.

Oj vad det snöade hela dan. Katternas selen börjar bli för små, konstigt nog, för det är vanliga selen och katterna har vanliga storlekar… Men vi krånglade iaf på selena så dom fick komma ut och känna på snön, vilket var spännande. Eller… Sune tyckte det var helkul…


…men Åke sprang in och satte sig tryggt i dörröppningen istället :)


Man tror annars att det är Sune som är den fegare, och en typisk innekatt, medan Åke verkar tuffare och skulle klara utelivet bättre. Men skenet bedrar. När det gäller är det precis tvärtom!

Om ni vill så kan ni kolla på mer Julmys från i torsdags :) på Amelias hemsida. Sandra fick ju komma före själva bjudningen, eftersom hon inte fixar att vara med när det är en massa folk. Det blev precis lagom för henne med lite fika innan dom andra hann dit.

Jag hade ju tänkt att Sandra skulle få göra nåt fint som kunde vara på vernissagen dom hade, men vi hann lixom inte. Det kom lite annat ivägen här… Ryggskott och sånt, ni vet… Så hon fick ta med en tavla som hon gjorde i skolan förra året. Det fick duga helt enkelt, det är ju iaf Sandra som har gjort den och det var ju kul att även hon fick bidra med nåt!

Imorrn ska jag till sjukgymnasten och jag hoppas på underverk! Ja, iaf andra övningar, som hjälper… Nu är det ju hyfsat igen men jag går mest och oroar mig över att det ska börja om den här gången också.

Så ett par svar från gårdagens inlägg. Det är i mitten av januari vi åker, och det blir utan avlösare. Ingen mer assistent än Göran och jag, alltså. Det går som det går, och utan förväntningar så blir man iaf inte besviken. Det blir nog bra! Om inte annat så blir NÅT bra och då fokuserar vi på det så vips så blev det bra i alla fall! :)

Igår bokade jag in katterna på pensionat... Hoppas det är bra där, men hur vet man det? Skönt att dom har varandra iaf, för dom är ju vana med mycket sällskap. Gissar att dom kommer att vara ensamma en del i sitt rum…

Jaha, så mycket mer fanns inte att skriva om idag… Sandra kommer hem i em och vår ledighet är slut för denna gång. Hoppas hon fixade korttids bra såhär efter tröttsjukan.

Vi tar väl en prommis i snön idag och jag tar kameran med mig. Det verkar blåsa en hel del, men vackert är det iaf :) Julkorten ska postas också ja!...

Ha det fint!

4 kommentarer:

Tanja, 30+ sa...

Låter härligt! Kul o se katterna i snön! Min första katt hette (heter - han bor hos morfar) också Sune! :-)

Hon e så fin din Sandra. Lik dig tycker jag!? O vilken sööt tomte, hon tjejen på Amelias hemsida (har redan glömt vad hon hette).

Kram till dig! Snart kommer tomten!!! :-)

Britt-Marie sa...

Ah hjälp...där sa du något...julkorten...de har jag totalt glömt! Måste ta tag i detta i em. Ha en skön vinterpromenad! Kram

Photo by Maria sa...

Åke är nog sommin Gusten.. Full fart och busig och g´framåt inne, men en fegråtta när han är ute..Men skönt tycker jag att han är feg då, han skall ju vara utekatt så då kanske han är lite feg för bilar oxå..

Njut nu av ledighet..

Kram
Mia

Patricia sa...

Ha ha...ja det är inte lätt att veta vad snön är för nåt när man är katt.. hi hi.

Hoppas det går bra hos sjukgymnasten och att han/hon kan göra underverk med din rygg... =)

Här blåser det halv storm i kväll...tur det är kallt ändå så snön får ligga kvar... =)

Kram Kram