lördag 5 december 2009

Så var det lördag, igen

Men hörrni! Det är ju bara två veckor kvar på den här terminen juh! TVÅ VECKOR!!! Det är baskemej ooootroligt! Det var ju nyss den började! Sommaren är ju precis slut! Och nu är det inte länge till jullovet… JULLOV!!!!! Redan??????

Och Sandra vet vad som är på gång. Det går inte att dölja det för henne. Så vi försöker tona ner så gott det går. Säger att det dröjer lääääänge innan det är jullov. Det är måååånga skoldagar kvar först! Ja, närmare bestämt nio stycken, om damen håller sig frisk. Och det ÄR många om ni frågar Sandra.

Skolavslutningen skippade vi förra året, och det var bra, så det gör vi i år oxå. Det är så oroligt för henne iaf i december. Så hon får ha en egen avslutning dagen innan istället. Hon blir bara stressad av allt folk och ”inte som vanligt”

Nu blir sista dagen en vanlig dag ända till efter lunch, då vi kommer och hämtar henne. Och det får hon veta först strax innan vi kommer. Då hinner hon inte få några förväntningar och blir inte så uppstressad.

Men hon har koll på att det snart är lov, för nu frågar hon efter det väldigt mycket. Men på måndag kan vi sätta upp vilken dag ledigheten börjar på hennes tvåveckorsschema. Så får vi väl se om hon räknar ut att det hör ihop med avslutning… Risken finns. Men det tar vi då isf, det löser sig.

Hon pratar minsann om julen också, så det är inte så lätt att försöka tona ner. Hon har stenkoll. Men hon fixar det bättre och bättre, så det får väl bli som det blir. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa. Hon undrar när vi ska göra köttbullar, Janson, sillsallad och hon vill ha prinskorv också! Lite kul att hon pratar mer om julmaten än julklapparna…

Jaja, nu är det ju lääänge till jul (ehum..) och idag är det iaf lördag. Göran och Sandra smaskar chips i Sandras rum, som dom brukar på lördagar, och jag har lite tid för mig själv, vilket ju inte är så dumt. Mycket bättre än chips, faktiskt! :) Ska nog gå och starta bastun, rent av…

Ha en skön kväll :)
(För er som har undrat, katterna har lugnat sig och är så goa så :))


3 kommentarer:

sussi sa...

Oj vad fin du har gjort din sida!
Nu vart jag genast lite piggare.
Du hinner som vanligt med en massa.
Ha det gott
kram
Sussi

Photo by Maria sa...

Ja det är ju kul att det är maten som är det viktiga och inte klapparna :-)

Kul med att hon är så medveten om att lovet är i antågande och julen med..

Ha nu en goer basustund..

Kram
Mia

Patricia sa...

Ja det är inte lätt att dölja att det snart är jul, det finns ju med överallt... =)

Men kul att hon har sån koll på läget, hoppas hon fixar det utan för höga förväntningar.

Jag längtar med efter julmaten...det ska bli sååå gott!!... =)

Skönt att kissemissarna lugnat sig!!
Hoppas du fick en skön stund nere i ert "Spa"... =)

Kram kram