tisdag 29 december 2009

Lite sjuk då...

Det var en riktigt trött tjej som kom hem från korttids igår. Så vi bestämde genast att hon skulle bli ledig resten av året! Hon var alldeles gråblek och frös så hon skakade. På korttids hade hon inte ätit nåt under gårdagen, och inte ville hon ha nåt hemma heller. Det slutade med att hon blev nerbäddad i soffan med en film och feber. Alltså var det inte tröttsjuka utan nån vanlig sjuka.

När Sandra var liten, och tröttsjuk i stort sett varje vecka, kunde jag nästan bli lite glad när hon blev ”vanligt sjuk” För sjuk blir man ju ibland och det kändes på nåt sätt skönt att nåt kunde vara normalt också… Fast den känslan har ju gått över ;) Nu blir hon ju inte sjuk så ofta och det är jag förstås gladast för!

Febern steg till närmare 40 igår, men inatt blev hon feberfri. Märklig febertopp! Om den inte kommer tillbaks nu så verkar det vara en vanlig förkylning, det tackar vi för! Hon har hostat en del inatt, och velat gå upp, annars har det varit lugnt och hon har inte kräkts nåt än. Men det brukar hon alltid göra när hon är sjuk, så vi är liksom beredda på att det sätter igång under dagen. Jag tror aldrig hon har varit sjuk utan kräkattacker.

Göran åker väl och nyårshandlar idag, är det tänkt. Jag gissar att han ger sig iväg direkt på morgonen, då är det ju som lugnast i affärerna. Jag är såå tacksam över att vi är två, det skulle faktiskt inte gå annars. (Jo, jag vet, var man tvungen så löste man det)

Sittplatser på flyget bokades igår, förresten, och det blev 420:- till… Men det får det ju så klart vara värt. Tycker bara att det är sånt som ”normala” slipper och det retar mig lite. Visserligen kostar det för alla som bokar platser, skillnaden är att vi måste.

Det blir ett kort inlägg idag, jag återkommer kanske under dagen, men nu ska jag förbereda i soffan här för Sandra kan ju vakna närsomhelst och då vill hon säkert flytta över dit.

Ha en fin dag, mina fina läsare!

4 kommentarer:

Maritha Q sa...

Vad tråkigt att Sandra blev sjuk men jag hoppas hon piggnar till före raketerna ska skutas.

Det är nog bäst att vara tidigt i affärerna så han slipper trängseln.
Då återkommer jag också och kollar!
Kramelikramen/Maritha

agneta sa...

Tråkigt att Sandra blivit sjuk, men det verkar vara förkylningar överallt nu! Min heshet håller fortfarande i sig och det är jobbigt att inte få prata och att ha hostattacker under natten, hoppas hon slipper det! Kram Agneta

Annelie L sa...

Ge Sandra en krya på dig kram, hoppas hon klarar sig utan kräkningar, någon gång ska ju vara den första, eller hur?
Sköt om er och ha en fin nyårshelg.
Kram Annelie

spiderchick sa...

sv. oj vilken tidig morgon du har! men det är skönt att kunna kicka igång med lite kaffe, bloggande och tystnad =)