onsdag 30 december 2009

Händer inte mycket här

Det dröjde ju förstås inte särskilt länge förrän kräkattackerna satte igång igår. Men febern kom inte tillbaks nåt mer, sånär som nån grad frampå kvällen, och det var ju bra. Det verkar mest vara en lindrig förkylning och rejäl trötthet.

På eftermiddagen piggnade hon till lite och då passade vi på att ordna med medicin och bad sen petade hon i sig tre köttbullar :) Efter det gick musten ur och det blev tidig kväll för damen. Jag la mig också skapligt för jag var beredd på en orolig natt. Men Sandra sov och jag med. Ja, Sandra sover ju fortfarande så vi får väl se hur hon mår när hon vaknar.

Igår åkte Göran och nyårshandlade redan före nio, och han hann väl före dom flesta så det var lugnt i affären. Det var ju bra eftersom han inte fick nån hjälp av mig. Nu återstår bara att se om vi orkar fira på rätt dag ;) Men vi gör ju inget stort av nyåret hursomhelst, så det ordnar sig. Annars är det ju bara att skjuta fram det tills vi orkar, helt enkelt. Jag vill inte skåla nåt om inte Sandra är frisk, nämligen. Då behöver man ju vara pigg och alert, så även om jag inte dricker så jag känner av det annars heller, så låter jag hellre bli helt när Sandra är sjuk.

Men lilla damen har ju stenkoll. Troligtvis vet hon vilken dag det är nyårsafton, för hon frågar ”Vad ska vi göra på bruna dagen” (Bruna dagen är torsdag det…) Och igår natt, när hon hostade så hon vaknade, så var det första hon sa att hon ville se fyrverkerier. Hon måste ha drömt om det :)

Än har vi inte behövt bekräfta när det är nyårsafton, men idag får vi nog svara ordentligt när hon frågar. Sjåsar vi bara inte upp det så går det nog bra.

Idag skulle jag egentligen till sjukgymnasten, men ringde och avbokade det igår. Jag är ju bra i ryggen nu och han kan inte göra mer. Nu hänger det ju på mig att komma ihåg mina övningar. Det är lätt att glömma dom när man inte har ont längre… Får säga åt min PT (Göran) att påminna, helt enkelt!

Ja, så mycket mer finns inte att skriva om idag, så jag avslutar med ett par bilder på sköna Åke, som ofta ligger och slappar i alla möjliga och omöjliga ställningar :)


Önskar er ett gott slut på 2009 och ett riktigt Gott Nytt År 2010

7 kommentarer:

Maritha Q sa...

Jag blir så gald att du fått sova så du orkar det övriga i vardagen.
Katterna är verkligen härliga i sina vilsamma poser.
Tur dfu har en PT som kan påminna dig för visst glämmer man när inte kroppen påminner.
Hopaps ni får en fin nyårsafton, vi hörs nog före det är dags!
Kram Maritha

Tanja, 30+ sa...

hahahaaa..Åke ÄR skön!

Bruna dagen heter det här hemma också! De har bruna dagen på dagis nämligen! Men nu har han börjat o greppa det här med veckodagarna, så det kommer inte lika ofta längre! ;-)

Hoppas ni får en helgo nyår!

agneta sa...

Hoppas Sandra är bättre idag! Gott Nytt År 2010 önskar jag er familj! Kramar Agneta

jeannette sa...

Hej vännen
Ja katter är härliga, jag har fortfarande dotterns katt här lite jobbigt är det allt man måsta stänga in dom i omgångar och det är inget kul. Vill önska dig ett riktigt gott slut och Gott Nytt År. Vi hörs i slutet på Januari igen när jag kommer hem . Många kramar från mig

Photo by Maria sa...

Härliga Åke..

Hoppas Sandra är frisk till i morron så hon kan njuta av raketerna..

Kram Mia

Sussi sa...

Halloj i stugan ser att ni är på G och att alla mår hyfsat bra, katterna verkar ju att må prima.
Hoppas nu att ni fåtr ett kanon bra slut på detta år, och en ännu böttre start på 2010.
Kramar i massor från mig!
Sussi

Mib sa...

Vilka härliga bilder på kisse! Kul att läsa din blogg, känner igen en hel del. Kram och gott nytt år!