onsdag 2 december 2009

Längtar!

Ja, nu längtar man allt efter Sandra :)


I em kommer hon hem och vi får väl se hur hon mår, om hon kanske behöver lite ledigt efter långkorttids och polisäventyr. Men det lär vi ju märka på en gång isf. Jag ska på massage imorgon bitti, men Göran kan nog vara hemma under tiden så det löser sig.

Men det är -5,6 grader nu… Och jag skickade inte med Sandra några täckbyxor eller långkalsonger. Så hon lär frysa om hon är ute för länge idag. Tur det står ”kök” på schemat iaf.

Det är svårt det där med kläder. När det är +5-7 ena dagen och nästan lika många minus nästa… Sandra hade ju så mycket packning med sig ändå. I måndags var det ösregn och då stod det ”promenad” på schemat. Skulle vi packa för alla väder skulle det ju bli typ tre resväskor, eller nåt… Regnkläder å tjocktröja till det eftersom jackan inte får plats under. Täckbyxor. Gympaskor. Vinterstövlar. Gummistövlar… Det tar ju upp en hel väska!

Nåja. Vi har iaf haft en helt fantastisk ledighet och jag blev inte alls så rastlös som jag trodde att jag skulle bli. Vi har ju haft att göra så det har inte behövt bli särskilt långtråkigt. Batterierna är fulladdade och vi mår toppen! Det var inte dumt alls med en långledighet hemma!

Igår kom dom och bytte vattenmäteren, och jag passade på att fylla frysen med lite hembakat matbröd. Alltid gott att kunna ta fram vid behov. Sen käkade vi lite innan vi tog en promenad på 2,5 timme. Efter det var man skönt trött i benen! Resten av em blev lugn med lite slappa och frampå kvällen tog vi fram lite smått och gott framför tv:n. Sen blev det sängen tidigt för oss båda.

Idag blir det nog en prommis, fast inte på 2,5 timmar… utan en vanlig på en timme :) Sen måste vi hinna förbereda här innan Sandra kommer, och dammsugning står också på programmet.

Önskar alla läsare en skön onsdag!

3 kommentarer:

Daniel sa...

Kommer me på promenad!!!

Photo by Maria sa...

Ha nu en skön kväll med Sandra..

Kram
Mia

Tanja, 30+ sa...

Ha en härlig kväll, o ro om varann ordentligt!

Kraaaaam