måndag 5 maj 2014

Omställning

Tack för lyckönskningar och hållna tummar, ni som hann läsa gårdagens inlägg. Nu har läkaren gått och blivit sjuk så det är uppskjutet. Systern var gullig och ringde hemifrån, på sin fritid, så jag skulle slippa förbereda mig en massa i onödan. Hon skulle kolla efter ny och höra av sig sen.


Jahaja, så var det med det. Då är det bara att ladda om och njuta ledigt istället, när Sandra har kommit iväg här. Sen hoppas vi att den nya tiden hamnar lika bra på vår ledighet som den här gjorde, men det får ju lösa sig. Det underlättar förstås om Sandra är på korttids när det blir dags.

Nåja, det finns ju alltid nåt positivt med det mesta, om man letar lite. Vi ska på HLR och Brandskyddsutbildning genom assistansbolaget imorrn, och det är ju lite enklare att delta i övningarna om man inte är nyopererad.

Dessutom slapp jag gå upp i ottan idag, och det var ganska skönt, faktiskt. För övrigt har helgen varit bra och Sandra pigg och glad mest helatiden. Fast lite uttråkad och längtar efter gröna dagen, som vanligt.

Och den är ju här nu, DV för Sandra och ledigt för oss. Alla glada och nöjda J Må så gott ni med!.

3 kommentarer:

Lena sa...

Så fint att de ringde i god tid och meddelade så du slapp kasta dig iväg i onödan.

Då får du kafferasta och spotifya loss :D

Kram på er och ha en alldeles underbar grön dag <3

Anonym sa...

Tänkte precis "oj,så bra det går att skriva nyopererad" men läste vidare och såg att det inte blev av.
Tur att du fick veta det i tid så du får tid till att göra andra roligare saker.
Ha det gott!
Annette

Bellan sa...

Vad trist att det inte blev nån operation, när det nu ändå var planerat och förberett. Hoppas du får en tid snabbt igen, så du blir av med smärtan.

Ha en alla tiders bra dag!
Kram <3
//Bellan