tisdag 27 maj 2014

Bara bra, tack!

Det finns egentligen inte så mycket att tillägga. Igår grillade vi, för andra gången i år. Vi har liksom inte haft tid och ork fler gånger och Sandra har inte grillat eller ätit ute en enda gång än. Vi hoppas att det kommer tillfällen för henne med framöver.


Göran fick tag på chefen och vi ska ha ett möte inom kort. Då hoppas jag att vi kan komma fram till en bra, och rätt anpassad lösning, så alla får börja må bra igen.

Imorse tog jag lite sovmorgon. Iallafall så pass att jag sov tills jag kände att jag hade sovit klart. Jag är ju van att gå upp tidigt, så strax efter sju betyder sovmorgon numer. Och migränen som nästan försvann igår är nog borta nu. Idag blir det en ledig dag fylld av ”inget särskilt” och det ska bli skönt på alla sätt och vis.


Må så gott ni med!

.

3 kommentarer:

Bellan sa...

Vad skönt att du kunde sova lite längre idag! Det behövde du! Fortsätt nu med att vila idag för att komma ikapp dig själv lite.
Vilken fin bild på vinglasen! Den gillar jag!

Kramar i massor till dig <3
//Bellan

Lena sa...

Skönt om huvudvärken är väck, den kan man leva utan. Sovmorgon ja, det fick jag också idag, men lite för länge kanske. Hade tänkt en tidig morgontur.

Hoppas att det går att tala förstånd med den där chefen, så ni kan få ett bättre och piggare liv tillsammans. Vila på idag du.
Kram kram <3

Tina sa...

Fy så lat du blivit, ända till sju ??? Var är världen påväg ...;)
Kramar <3