onsdag 28 maj 2014

Lite ledigt och lite nyttigt

Det där med att ”inte göra nånting” är ju inte sådär plättlätt precis. Men, det är ju skönt att få lite nytta gjord också, när tiden finns. Vi åkte till stan och fixade en del viktiga inköp.

Sandra behövde lite sommarkläder, och vi hittade iallafall några t-shirts, alltid nåt. En bikini behövde hon också, och det är minsann inte det lättaste när det ska passa i storlek och modell. Snören får det ju inte vara, och det är väl största utmaningen… Vi hittade en tillslut och hoppas att den passar när vi har tid att prova. Eller, när Sandra har ork att prova, snarare.


Hon önskar sig såna där piratbyxor eller vad dom nu heter. Halvlånga, ni vet. Men utan snören och med knapp och gylf! Jag hittade ett par, men det var fel storlek, så det får vi väl leta vidare efter när vi får tid nästa gång.

Sen behövde vi en ny stereo till husbilen, för den som satt i hade bara radio, och det går inte för sig när Sandra är med. När vi kom hem satte Göran igång att installera och greja.


Som grädde på moset så var stereon paj. Så det var ”bara” för Göran att åka tillbaka 4 mil för att byta den. Eftersom vi aldrig vet hur morgondagen ser ut så försöker vi att inte skjuta upp saker som går att göra direkt. För säkerhets skull så var den slut… Men Göran fick pengarna tillbaka och hittade en liknande  i en annan affär.

Och Tadaaa!!


Sen blev det ”inte göra nånting” resten av dagen. Eller, kvällen iallafall, dagen var ju liksom slut vid det laget. Vin och revbensspjäll i tv-soffan var gott!

Idag kommer Sandra hem och jag är lite nyfiken på hur det har gått. Hon har ju fått besök av en lärare som hon tycker så mycket om och jag tror nog att hon kommer att berätta om det när hon kommer.

En överraskning väntar här på henne.


(För eventuellt nya läsare så älskar Sandra klockor, men förstår inte hur dom egentligen ska användas. Många färgglada klockor på armarna så är hon nöjd)

Imorgon är det ledigt varesej det behövs eller inte, och på fredag är det utflykt hem till Jane. Det blir nog ganska lagom, gissar jag.

Må gott, alla som kikar in här, och trevlig Kristi himmelfärdshelg!

.

2 kommentarer:

Lena sa...

Himla otur med den där bilstereon, inte kul att sitta och skava runt på det där viset när man behöver vila.

Att hitta kläder är inte det lättaste om man inte ska ha det som är inne för stunden. SKa göra ett försök idag att hitta nåt till min.

Kan tro att någon blir glad när hon kommer hem till den där presenten =)
Stor kram <3

Bellan sa...

Vad skönt att ni fick så pass mycket gjort när ni var lediga. Det är lite avkoppling det också på sätt och vis, när man betar av de där måstena. Känns så skönt efteråt.

Önskar er en fin avslutning på veckan.
Kram, kram <3
//Bellan