lördag 22 mars 2014

Vi bara tar det lugnt

Att ta en vilodag igår, det var minsann ingen dum idé. Själv vaknade jag av att Göran hostade i sömnen tio över sju! (Ungefär två timmar försent) Som tur var så var även Sandra trött och tog sovmorgon, så jag hann t.o.m. dricka mitt morronkaffe innan hon vaknade.

Och jag tror vi behövde den sovmorgonen hela familjen, men vi är fortfarande lite småsega här. Sandra funkade bra hela dagen igår, men blev plötsligt jättetrött när kvällen närmade sig. Hon ville sova! Det är inte precis vad hon brukar välja, hur trött hon än är… Antingen behöver hon vila ikapp sig ordentligt, eller så har hon nån sjuka på G och det lär ju visa sig inom kort.

Efter maten igår, tog Sandra och jag en biltur så Göran kunde fixa lite här hemma, med sånt som Sandra inte behövde se. Han åker iväg med husbilen ett par dagar nästa vecka, och behövde kolla över den lite. Sånt är onödigt att Sandra får veta redan nu, och bilturer gillar hon ju, så det passade bra.

Vi hoppas förstås att alla mår okay kommande vecka, så Göran får sina ärenden gjorda utan krångel och extra jobbigheter. Men det löser sig väl på nåt sätt det med.


Ni får ha det fint!

.

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Vilodagar behöver vi alla =)
Hoppas Sandra bara var trött så ingen sjuka är på G..

Kram Mia