söndag 30 mars 2014

Vårkänslor

Först längtar vi efter varandra hela veckan, och sen när vi ses så kan vi inte prata, eller vara så värst nära varandra heller för den delen, eftersom det skulle oroa Sandra. Och den lilla micro-stund vi har möjlighet att säga nåt till varandra, då får man nästan panik och måste hinna umgås lite så då blir vi nästan osams istället, haha! Men imorrn är vi lediga tillsammans, så då hinner vi umgås.

Gårdagen funkade bra, trots allt. Det viktigaste när Sandra är hemma är ju Sandra, resten får liksom vänta. Göran gick ut med resten av familjen och jag hann både duscha och packa korttidsväskan. Idag kanske jag t.o.m. hinner ut jag med, vem vet. Fast det brukar inte funka att vi är ute alla mer än en kort stund, så jag får se hur det blir med den saken.


Det är ju ett fantastiskt vårväder så jag längtar ut i solen. Men våren har ju precis börjat så det hinns väl det med. Några fina lediga dagar ska det säkert bli att njuta av framöver.

Sandra är fortfarande på bra humör, men man märker att hon behöver iväg. Hon längtar efter Jane och pratar mycket om ”gröna dagen” som ju är måndag.

Jag önskar er en fin dag och hoppas ni hinner njuta av våren..

4 kommentarer:

Tina sa...

Hoppas ni får en mysig ledighet, kramar

Patricia sa...

Hoppas det fina vädret fortsätter även när ni är lediga och att ni hinner prata o vara nära då .. :D

Vilken härlig bild på Sune, det är ett vårtecken när de ligger o rullar runt o killar sig på ryggen, minns när Rozzi alltid gjorde första "vår-rullningen" och for runt på rygg på gräsmattan så fort den torkat upp lite .. =)

Ha en bra söndag!
Kramen

Lena sa...

Ha ha ha! Ivrighet är lätt att det går över i frustration när man inte kan uttrycka det man vill. Inte alltid så lätt att vänta.

Skönt att Sandra trivs så bra med Jane och att hon längtar att komma iväg.

Jaa du, den där våren är ju väldigt tidig i år så det vore väl märkligt om du inte skulle hinna ut nån dag?

Försök att hålla sams nu tills imorgon!
Kram pådig Tokfian <3

Photo by Maria sa...

I morgon är det ledig dag.. Då får ni ha mysdag, du och Göran =)

Kram Mia