söndag 16 mars 2014

Helgvilar

Damen var nog ganska trött efter introduktionen i fredags, för hon tog en rejäl sovmorgon igår. Visserligen var hon vaken en del under natten, men det brukar hon å andra sidan vara så det var inga större konstigheter med det. Men hon brukar inte sova till halv nio…

Om hon inte är sjuk, förstås. Och det är hon inte, utan hon var nog bara riktigt trött. Tänk så skönt att hon klarar att sova ikapp sig istället för att köra slut på sig helt, så som hon gjorde när hon var yngre.

Det gör ju att hon återhämtar sig mycket fortare nu och orkar mer. Det är en väldig skillnad, faktiskt. Försiktiga måste vi ju alltid vara, det vet ni som följt min blogg en tid. Vi kan inte köra på utan vilodagar, för då stupar Sandra tillslut.

Ser ni vad det är?

När hon vaknade igår var hon arg som ett bi, och jag frågade varför hon var så arg. Ja, mest för att göra henne lite medveten om det, för svara på såna frågor kan hon inte. Hon vet nog inte ens orsaken, gissar jag. Hon kan vara grinig innan hon vaknar till ordentligt, så det var nog därför.

”Varför är jag arg?” svarade Sandra på min fråga. ”Du är kanske trött” sa jag… ”Nej! Bara arg!” blev svaret, och sen blev hon glad J

Och det höll i sig under dagen. Vi tog det lugnt, men det märktes ingen skörhet vid krav som toabesök och sånt. Kvällen gick bra och humöret var på topp. Inatt har hon varit vaken ganska mycket, dock.

Nu blev det lätt :)

Vi har inga planer för dagen mer än att ta det lugnt, som vi brukar på helgerna, för imorgon är det korttids igen. Sandra längtar förstås till vardagen och det gör vi med.

Må så gott!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Vilka fina giraffer! ;)
Skönt för er att det ser ut att gå framåt även om Sandra förstås blir trött emellanåt. Tur ni vet om det och är förberedda på att det kommer att ta tid innan nya rutiner sätter sig.

Tack för det fina svaret i förra inlägget!
Önskar er en fin söndag! Kramar av saknad <3

//Bellan

Anonym sa...

Hej! Är inne och kikar lite. Att jag startat en ny blogg (igen) vet du ju redan. Kanske andra läsare vill titta in ;-)
I alla fall,vad välplanerat och fint ni gjorde det igår. Jag blir alltid så impad och glad när jag läser här. Får också en massa nya idéer och blir engagerad!
Stor kram från Marielle!